Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Kızmamı gerektirecek hiç bir durum yok, lakin size ilk yazdığım mesajda da, videoda da aslında çok anlaşılır dilde izah ettim, bir daha yazayım.Hayır Adem bey ben sizden öneri beklemiyorum çünkü zamanında sordum ve aldım bu başlıkta bulunan ürünü memnunum gayet. Tv’min 60hz 2200rate olduğunu biliyorum o sitelerden bilgi almıyorum. Panelimi de biliyorum.
Benim şaşırdığım ve yadırgadığım eş değer hz ve Rate değerlerinde Samsung panelli Vestel fabrikasından çıkma bir tane bile ürün neden tavsiye etmediğiniz? Normal kullanım için “ne gereği Samsung almaya 2000 fazla vermeye Vestel’in sunduğu ile panel ve değerler aynı” diye yazılarınız veya çağrışımlı mesajlarınızı çokça okumuş biri olarak konu PlayStation olunca bir tane bile eş değer ürün önermemenizi garipsedim. Ha demek ki fark var o zaman neden önceden de dile getirmiyordunuz diye şaşırdım garipsedim. Olay tamamen bu kızdırmadım inşallah
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Not: ps 5 60hz 4K sunabiliyor.
Ps5 Vestelde çalışır, ancak ps5 satın almış kişinin beklentisi büyük olur, Vestel ise o beklentiyi karşılayamaz veya ben o riske giremem zira güvenemiyorum neticede deneyinlemedik henüz.
60hz vurgunuzu sürekli yineliyorsunuz farkındayım, yani sizin bakış açınıza göre 100hz panel gereksiz.
Ancak benim bakış açım göre gerekli.
Sadece ps5 için değil, 50 55 üstü paneller ile normal tv seyredecek insanlar için de gerekli.
Peki Atv KanalD 100hz uygun içerik mi üretip yayınlıyor? Hayır, yaptıkları yayınların kalitesi kaynaklı negatif etkilere sürekli maruz kalıyorsunuz? Evet. Ülkede bırakın fhd yi, hd yayın dahi yok iken biz o dönemin 100hz tv lerinde farkı görüyormuyduk? Evet.
Yani aslında maddi olanaklar elverse hepimizin evinde olması gereken panel 100hz
Bu arada sizin tv 2200hz de değil