Sorun yok , ne kadar ekmek o kadar köfte ?Yok mu yardımcı olacak üstat ?
Yani beklentiyi yükseltme max performans budur demek mi bu?Sorun yok , ne kadar ekmek o kadar köfte ?
Fiyatı a göre ovgumuz bu kadar doğrudur. Hadi gel kusursuz TV bakalim 10.000 TL civarı ?Yani beklentiyi yükseltme max performans budur demek mi bu?
O kadar övdünüz ettini bu görüntü kalitesini mi yani Kafamda deli sorular ?
Görüntü ayarlarınızı paylaşır mısınız. Yani fikoloji usta bu kadar fazlasını bekleme dedi ama ben yine de bu kadar kötü olacağına inanmak istemiyorum ?Ben memnunum. Görüntü dediğiniz gibi değil benimkinde
Bı görsel atarmisin ?Görüntü ayarlarınızı paylaşır mısınız. Yani fikoloji usta bu kadar fazlasını bekleme dedi ama ben yine de bu kadar kötü olacağına inanmak istemiyorum ?
Akşam eve geçince detaylı görseller alıp paylaşacağım. TeşekkürlerBı görsel atarmisin ?
Hdmı kaça bağlı olduğunu kontrol ediniz, kullanım kitapçığinda hdmı destek , çözünürlük ve Hz değerli mevcutturBilgisayar hdmi ile bağladım fakat 1080i 30hz en fazla görüntü veriyor tv. 1080p 60hz görüntü vermiyor. Ekran kartımda sorun yok başka tv lerde uyguladığım sistem. Ve bu nedenle lag oluyor tv de. Nasıl çözebilirim
Fikret hocam 1 ve 2 de idi lag gitti hallettim. Oyun moduna alın tv yi iş tamam.Hdmı kaça bağlı olduğunu kontrol ediniz, kullanım kitapçığinda hdmı destek , çözünürlük ve Hz değerli mevcuttur
Birde ekran ayarlarında hdmı gelişmiş yapmayı unutmayınız.Sorunumun cevabını yabancı forumda buldum sizlerle de paylaşayım. Televizyondan görüntü modunu OYUN a getirdim ve lag gitti. Harika bi tv bu ya ama kullanmasını bilene öpüyorum herkesi bu forum bi harika
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Fikret hocam 1 ve 2 de idi lag gitti hallettim. Oyun moduna alın tv yi iş tamam.
O nerede tv de göremedim hocamBirde ekran ayarlarında hdmı gelişmiş yapmayı unutmayınız.
O nerede tv de göremedim hocam