Bizim Toshiba TV lerin android i çıkmış.
Ücretsiz al deseler hangisini alırsınız androidi mi smartı mı?Toshiba 58UA3A63 58" Android Tv
hepsiburada.com'da Toshiba 58UA3A63 Android TV'yi gördüm. özellik olarak nasıldır panel ram vs. nasıldır bilemedim. yoksa hemen alacaktım. bu modeli önerir misiniz? kendim daha önceden sony android tv kullanıcısı olduğum için özellikle android tv olması adına toshiba seçeneğini gördüm. ürün...tavsiyeforumu.com
E yani olmuşken android olsun ne de olsa beleş ?Ücretsiz al deseler hangisini alırsınız androidi mi smartı mı?
Fikret bey iki tv her şeyi ile aynıysa yazılımı silip android yükleyebilir miyiz. Böyle bir uygulama daha önce denendi mi forum ahalisi olarak!E yani olmuşken android olsun ne de olsa beleş ?
Ama ben pek TV izlemem izlersem film izlerim
Evet denedim , ama önermem ? herşeyi aynı değil ana kartı farklıFikret bey iki tv her şeyi ile aynıysa yazılımı silip android yükleyebilir miyiz. Böyle bir uygulama daha önce denendi mi forum ahalisi olarak!
Deneyimlerinizi okuyabileceğimiz ya da izleyebileceğimiz bir paylaşım var mıEvet denedim , ama önermem ? herşeyi aynı değil ana kartı farklı
Çöktü daha büyük deneyim olamaz, ana kart çöp ?Deneyimlerinizi okuyabileceğimiz ya da izleyebileceğimiz bir paylaşım var mı
panda pnl
panel bilgisini alabilir miyim rica etsem. Buraya yazdım çünkü konunun malı diye. Dilerseniz taşıyın mesajımı
Versiyonum güncel mi hocampanda pnl