A101 Hİ-LEVEL 55UHL950 2599 TL

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
herkese merhaba foruma yeni üyeyim. yorumları her ne kadar okumuş olsam da; Grundig 49gdu7900b ( servisi aradım panel bilgisi direct panel gibi yuvarlama birşey söylediler ) toshiba 49V5863DAT S N: 836 1566 900069 VPAZ: 20274556( vatanbilgisayarda satılıyor-panel bilgisi sordum birisi ips panel dedi emin olamadım) ve hi level in 55UHL9500 ( yeni gelecek olan ) tv leri hakkında panel ve mukayese bilgisi alabilir miyim ? çok makbule geçer üstatlarım
paylaşmış olduğun 49v5863 8361566900069 seri numarası samsung panel mb130s ana kart açı problemin yoksa güzel televizyon
55uhl9500 ise doğrulunu test edemedik lg panel olduğu söylendi, mb230 ana kart

X Çevrimdışı

xzerzevatx

Yeni Üye
7 Mar 2020
25
44
paylaşmış olduğun 49v5863 8361566900069 seri numarası samsung panel mb130s ana kart açı problemin yoksa güzel televizyon
55uhl9500 ise doğrulunu test edemedik lg panel olduğu söylendi, mb230 ana kart
F fikoloji hocam cevabınız için teşekkür ederim. şayet LG panel ise bu sefer Hi Level markası mı ön plana çıkıyor. ( tv karşıdan izlenecek youtube kullanımı olacak. ( 4k yayın platformlarında üyelik vs yok 4k izlenmeyecek ise fullHd yayınlarda bozulma vs mi oluyor ) mb130s mb230 dan 230 mu daha iyi ?
grundig in 49gdu7900b ( seri no bilgisi yok ) modeli hakkında yardımcı olabilir misiniz? ( ücretsiz kurulum 3 yıl garanti mevcut )

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
cevabınız için teşekkür ederim. şayet LG panel ise bu sefer Hi Level markası mı ön plana çıkıyor. ( tv karşıdan izlenecek youtube kullanımı olacak. ( 4k yayın platformlarında üyelik vs yok ) mb130s mb230 dan 230 mu daha iyi ?
grundig in 49gdu7900b ( seri no bilgisi yok ) modeli hakkında yardımcı olabilir misiniz? ( ücretsiz kurulum 3 yıl garanti mevcut )
230 olan son çıkan karttır. ama 130s e göre bana kalırsa mb230 ana kart daha düşük kalitede
bütün vestel üretiminde uygulamalar stabildir. ama browser tam bir işgence :)

X Çevrimdışı

xzerzevatx

Yeni Üye
7 Mar 2020
25
44
230 olan son çıkan karttır. ama 130s e göre bana kalırsa mb230 ana kart daha düşük kalitede
bütün vestel üretiminde uygulamalar stabildir. ama browser tam bir işgence :)
F fikoloji hocam cok sağolun , grundig hakknıda ve de LG panel-Samsung panel aralarında sizce ağır basan hangisi - karşıdan normal tv kanalları izlenecek çogğnnlukla birkaç yerde , aksiyon futbol oyun içerikli yoğun kullunmda VA panel daha iyi gibi yorum okudum. bu ürünlerden VA panel olanı hangisi oluyor acaba cahilliğime verin :)

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
F fikoloji hocam cok sağolun , grundig hakknıda ve de LG panel-Samsung panel aralarında sizce ağır basan hangisi - karşıdan normal tv kanalları izlenecek çogğnnlukla birkaç yerde , aksiyon futbol oyun içerikli yoğun kullunmda VA panel daha iyi gibi yorum okudum. bu ürünlerden VA panel olanı hangisi oluyor acaba cahilliğime verin :)
nedense grundig kendi zevkimce hiç hoşuma gitmiyor karar sizindir.
Vestel için samsung üretimler va dır.
lg paneller ıps dir.

M Çevrimdışı

MagicBreak

mecık brek
Aktif Üye
26 Şub 2020
52
Acaba adem abi veya diğer kullanıcılar bu cihazın görüntü kalitesi testini ne zaman yapabilir? Çünkü satışa çıktığı gün hem mağazalarda hem de internette tükenecek muhtemelen :(
49 inç olan bir önceki satışa çıkan modeli 2 gün önceden videoda belirtildiği üzere rica minnet erkenden alabilmişler. Belki bunda da erkenden alınabilir. Ama özellik vs olarak çok farklı olacağını düşünmüyorum. Aynısının büyük ekranlısı diye tahmin ediyorum.

Eskisini bende kaçırdım ve yeni TV aldıktan 2 gün sonra bu ilanı gördüm malesef :/

F Çevrimdışı

Ferh@t 

Aktif Üye
7 Mar 2020
133
39
selam iyi akşamlar bende foruma yenı uye oldum bu tv nın ıncelemesını yaparken bu foruma denk geldım tecrubelerınızden yararlanmak ıstıyorum sorum su arkadaslar tv alıcam fakat peşin butcem olmadıgı için kredi kartı taksıt yapıcam bunu taksıt yaptıgım zaman 2742 tl oluyor vade farkıyla bırlıkte bir alışveriş sıtesınde regal 55R7540UA 2877 tl ye gelıyor ındırım kuponuyla vade farkıda yok arada ufak bır fark var sızın yorumunuz ne yonde sormak ıstıyorum bırde regal 3 yıl garanti ucretsiz montaj + 1 yıllık blu tv uyelıgı tsk ler sımdıden

Y Çevrimdışı

yalcinkaya040 

Aktif Üye
10 Ara 2019
74
44
Acaba adem abi veya diğer kullanıcılar bu cihazın görüntü kalitesi testini ne zaman yapabilir? Çünkü satışa çıktığı gün hem mağazalarda hem de internette tükenecek muhtemelen :(
şuan satışta bir arkadasim aldi hatta bugün servisin kurmasini bekliyordu bugun yetismedigi icin servis pazartesi gelip kuracağım diye telefon acmis.

M Çevrimdışı

MagicBreak

mecık brek
Aktif Üye
26 Şub 2020
52
şuan satışta bir arkadasim aldi hatta bugün servisin kurmasini bekliyordu bugun yetismedigi icin servis pazartesi gelip kuracağım diye telefon acmis.
Nasıl erken alınıyor acaba? Tanıdık felan mı olması gerek acaba?

Ayrıca marketlerde TV kalmadı deniyor bu erken alımlar yüzünden mi bitiyor acaba diye aklımda deli sorular :deli1

Y Çevrimdışı

yalcinkaya040 

Aktif Üye
10 Ara 2019
74
44
Nasıl erken alınıyor acaba? Tanıdık felan mı olması gerek acaba?

Ayrıca marketlerde TV kalmadı deniyor bu erken alımlar yüzünden mi bitiyor acaba diye aklımda deli sorular :deli1
öylesine a101 girdim televizyonu alıp ciktim diyor kime niyet kime kısmet olacak ve 13 martı bekleyenler elinizi cabuk tutun derim.

Geri
Üst Alt