A101 Hİ-LEVEL 55UHL950 2599 TL

S Çevrimdışı

Shadow60

Aktif Üye
17 Eyl 2018
111
26
IMG_20200307_101527.jpg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Son düzenleme:
E Çevrimdışı

esrarengiz3446

Yeni Üye
31 Ocak 2020
30
40
Iyi günler bende formda yeniyim. 49 lukmodelini almak istedim ama kaçırdım. Bu model hakkında yorumları ve alinabilirligi hakkındaki paylaşımları takip ediyorum. Bilgisi ve deneyimi olanların paylaşımlarını tavsiyesini bekliyorum.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Iyi günler bende formda yeniyim. 49 lukmodelini almak istedim ama kaçırdım. Bu model hakkında yorumları ve alinabilirligi hakkındaki paylaşımları takip ediyorum. Bilgisi ve deneyimi olanların paylaşımlarını tavsiyesini bekliyorum.
selam hoş geldiniz,
yorumlar kontrol edebilirsiniz
alınabilecek bir cihazdır. ama tarayıcıdan beklentiniz çok olmasın

E Çevrimdışı

esrarengiz3446

Yeni Üye
31 Ocak 2020
30
40
selam hoş geldiniz,
yorumlar kontrol edebilirsiniz
alınabilecek bir cihazdır. ama tarayıcıdan beklentiniz çok olmasın
Teşekkürler Hoş bulduk. En son 10 sene önce tv almıştım. Son çıkan cihazlar hakkında hiç bilgim yok. Tarayıcı beklentimi bende bilmiyorum desem :) bu fiyat bandında başka hangi tv önerirsiniz.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Teşekkürler Hoş bulduk. En son 10 sene önce tv almıştım. Son çıkan cihazlar hakkında hiç bilgim yok. Tarayıcı beklentimi bende bilmiyorum desem :) bu fiyat bandında başka hangi tv önerirsiniz.
2 yıl garantisi var
vestel güvencesinde olması avantaj
tek eksiği kurulum ücretli, tabi kendinde kurabilrisin o zaman ücrette ödemezsin :)

E Çevrimdışı

esrarengiz3446

Yeni Üye
31 Ocak 2020
30
40
F fikoloji birde 49
bu tv yi öneririm :) tabi paneli lg ise, birisi lg yazdı ama henüz ben bilgilere ulaşamadım
Bir sorum daha olacak. Hilevel 49 luk model yorumlarina baktim. O yorumlarda usb bellek ile bazı işlemler yapıldı pixellence, göz kırpma gibi bu tv de uygulanır mi. Artıları nedir. Bilgim olmadığından çok soru soruyorum kusura bakmayın.

2 yıl garantisi var
vestel güvencesinde olması avantaj
tek eksiği kurulum ücretli, tabi kendinde kurabilrisin o zaman ücrette ödemezsin :)
Kurulum zor mu videosu vardır heralde.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
F fikoloji birde 49

Bir sorum daha olacak. Hilevel 49 luk model yorumlarina baktim. O yorumlarda usb bellek ile bazı işlemler yapıldı pixellence, göz kırpma gibi bu tv de uygulanır mi. Artıları nedir. Bilgim olmadığından çok soru soruyorum kusura bakmayın.

Kurulum zor mu videosu vardır heralde.
estağfurullah,
linux taban yani kaynak açıktır yapılabilir :ok

X Çevrimdışı

xzerzevatx

Yeni Üye
7 Mar 2020
25
44
estağfurullah,
linux taban yani kaynak açıktır yapılabilir :ok
herkese merhaba foruma yeni üyeyim. yorumları her ne kadar okumuş olsam da; Grundig 49gdu7900b ( servisi aradım panel bilgisi direct panel gibi yuvarlama birşey söylediler ) toshiba 49V5863DAT S N: 836 1566 900069 VPAZ: 20274556( vatanbilgisayarda satılıyor-panel bilgisi sordum birisi ips panel dedi emin olamadım) ve hi level in 55UHL9500 ( yeni gelecek olan ) tv leri hakkında panel ve mukayese bilgisi alabilir miyim ? çok makbule geçer üstatlarım

geceninbirvakti Çevrimdışı

geceninbirvakti

Aktif Üye
21 Ara 2017
561
17MB230 şase olduğunu gördüm bu panelde görüntü kalitesi nasıl olacak acaba merakla ilk yorumları bekleyeceğim ?

E Çevrimdışı

esrarengiz3446

Yeni Üye
31 Ocak 2020
30
40
17MB230 şase olduğunu gördüm bu panelde görüntü kalitesi nasıl olacak acaba merakla ilk yorumları bekleyeceğim ?
2600 tl Diger marka ürünlerle kiyaslandiginda gayet iyi bir fiyat. Ama 2.600 tl çoğu gibi benim için de fazla . Aldığım ürünü uzun süre kullanmam ve keşke almasaydım dememem lazım. O yüzden burdaki uzman arkadaşların yorumları benim için çok onemli

S Çevrimdışı

salepcisalepci

Yeni Üye
7 Mar 2020
10
34
49uhl650 modelini alamadım kaçırdım yerine alternatif olarak bu model alınabilir mi kalite konusunda kıyaslandığında eş değer mi ?

A Çevrimdışı

Altunf 

Aktif Üye
22 Ocak 2020
99
30
Acaba adem abi veya diğer kullanıcılar bu cihazın görüntü kalitesi testini ne zaman yapabilir? Çünkü satışa çıktığı gün hem mağazalarda hem de internette tükenecek muhtemelen :(

Geri
Üst Alt