ramchomania
Süper Üye
- 8 Mar 2020
- 2,101
- 41
Senin tv de problem olmasın ben ne bağladıysam sıkıntı olmadı
deme öyle yahu x96 mini 1080p 4k çözünürlük veriyor PC de 1080p 60 hz veriyor sadece harici uydu alıcıda 1080p alamıyorum 1080i veriyor harici uydu alıcı uydu desteklemiyor diyeceyim niye 1080p çözünürlük var ozaman uyduda oda farklı sorunSenin tv de problem olmasın ben ne bağladıysam sıkıntı olmadı
Bİ PC fln bağla bı
O zaman TV de sorun yok uyumsuzluk problemi mevcutdeme öyle yahu x96 mini 1080p 4k çözünürlük veriyor PC de 1080p 60 hz veriyor sadece harici uydu alıcıda 1080p alamıyorum 1080i veriyor harici uydu alıcı uydu desteklemiyor diyeceyim niye 1080p çözünürlük var ozaman uyduda oda farklı sorun
deme öyle yahu x96 mini 1080p 4k çözünürlük veriyor PC de 1080p 60 hz veriyor sadece harici uydu alıcıda 1080p alamıyorum 1080i veriyor harici uydu alıcı uydu desteklemiyor diyeceyim niye 1080p çözünürlük var ozaman uyduda oda farklı sorun
Sorun tv kaynaklı uydu alıcıdan gelen frekans Tv ye yüksek geliyor tv çözemiyor ekmek köfte hesabıO zaman TV de sorun yok uyumsuzluk problemi mevcut
Açıkhdmi gelismiş mod açık mı
Yani uydu alıcında sıkıntı yok ,sen iyisi mi bana gönder onu ,işe yaramaz o sende (uydu alıcıyı)Sorun tv kaynaklı uydu alıcıdan gelen frekans Tv ye yüksek geliyor tv çözemiyor ekmek köfte hesabı
ilerde vestel efendiye gizli ayıp kusur diye yürüyebilirmiyiz o neden ile merak ettim
Açık
2 farklı uydu alıcıda denedim 1080p sıkıntılıYani uydu alıcında sıkıntı yok ,sen iyisi mi bana gönder onu ,işe yaramaz o sende (uydu alıcıyı)
Yani dış cihazları destekliyor ama uydu alıcıda "olmaz" mı diyor
Sorun tv kaynaklı uydu alıcıdan gelen frekans Tv ye yüksek geliyor tv çözemiyor ekmek köfte hesabı
ilerde vestel efendiye gizli ayıp kusur diye yürüyebilirmiyiz o neden ile merak ettim
Açık
2 farklı uydu alıcıda denedim 1080p sıkıntılı
Harici uydu alıcıya vestel fransız kalmış
İlk defa "uydu alıcıyı seçen" tv de duymuş oldum sayende,box ile sorun oluyormuydu unuttumŞimdiden yürümeye başla derim tv lerin ortalama 6 ay falan garantisi kaldı
Acelesi yok gizli ayıbın süresi yok adı üstünde gizli garanti süresi bağlamazŞimdiden yürümeye başla derim tv lerin ortalama 6 ay falan garantisi kaldı
Ben vestele yazdım bile "inanmayın ,uydu alıcısı bozuk" dedimAcelesi yok gizli ayıbın süresi yok adı üstünde gizli garanti süresi bağlamaz
Mahkemeye versem haklıyım tv harici uydu alıcıda 1080p vermiyor gizli ayıptan sayar bunu heyetİlk defa "uydu alıcıyı seçen" tv de duymuş oldum sayende,box ile sorun oluyormuydu unuttum