bilgilendirmeler için teşekkür ederiz
Adem Helvacı hocam.
soru: 1. bu modelin 50-55 uhd serisi gelecek mı ?
2. anladığım kadarı ile va panel yapısına sahip yan açı duyarlı bir panel ? şayet öyle ise
çıkacak olan 50-55 inç Ler de çıkarsa tabii IPS tarzı panel kullanılacak mı ?
3. dahili uydu tarafında kolay hızlı tarama manuel tarama nasıl ?
4. taranmış listelerin düzenlemede hızlı düzenlemede pratik ve çoklu silme, taşıma gruplandırma nasıl öğrenmek isteriz.
5. biss key ara yüzü var mı ? veya eklemeyi düşünür mü firma ?
6: android uygulamalarda sınırsız apk uzantılı eklenti yapabilme olanağı tanımlanmış mı mühendislik birimi buna izin vermiş mi ?
7. cihaz android kaç sürümü ile geliyor ? ve devamında yeni çıkacak üst android sürümler için firma ne kadar yeni sürümlere güvence verecek ?
8. android işletim sistemi kullanılmış bir panelde 1gb Rem çok yetersiz değil mi ? ne kadar ekmek o kadar köfte hikayesi demeyecek iseniz
9. kullanım ömrü açısında mademki 8 adet çip on flim ve 3 adet geçiş çip i kullanılmış bir tv de demek ki atmaca elektronikten azade artık seviye atladığını düşünürsek ki öyle görünüyor adem hocam onay da verdiğinizi görmekteyiz kısmen de olsa ? peki bu aşamada garanti süresini Mehmet atmaca ürünleri olarak diğer yerli firmalar gibi 3 yıla çıkarmayı düşünmezler mı ?
10. kumandası çok yetersiz bana göre madem Smart akıllı hatta android tv diye geçiyor, o halde sormak lazım neden akıllı uygulama kısa yol tuşları yok kumandanın üzerinde ? mesela youtube gibi, Netflix gibi örnek mesela ? not olarak yazayım kumanda hiremco iptv serisi kumanda ile aynı bire bir.
11. TÜM ÜRETİMLERDE OLDUĞU ÜZERE YİNE 2X8 WAAT SES OLMASI BANA GÖRE DOĞRU BİR YOL DEĞİL.
12. en azından fark yaratabilmesi açısında 50-55 İNÇ şayet sürülecekse piyasaya en azından 16 gb rom 4 gb rem ve 3x3 veya mümkün ise 4x4 8 çekirdekli bir işlemci beklentimizi de dile getirmek isterim.. buna yan açıdan izlenebilir IPS panel de dahil ediyorum
(DipNOT:
13. veya hiç dahili uydu bulaştırmasınlar benden gibi meraklılar için paneli her açıdan izlenebilir 50-55 içn çok hızlı orj100Hz görüntü çözünürlüklüyü harika 4k, 4 HDMI 2.1 2.0 1.4. 1.3 port. 3 adet usb girişi 2.0 2 adet. bir adet de usb 3.0... ve tüm audio video formatlarını destekleyip oynatan dahili media player ile donatılmış bir AKILSIZ TV beklentimiz çok mu olur acep, Sn. Mehmet atmaca için...
13. ses çıkışları çok önemli tabii 15x2 20x2 gibi unutmadan belirtelim DTS+ DOLBEY DİGİTAL PLUS V,S olmalı...
13. haddime değil ama içimden geçen fiyatı da yazayım made 13 için yazdıklarıma 50_uhd_düz tv için 2800 TL bandı. 55içn içinde 3100 TL bandı harika olurdu
16: sen ne dersin değerli hocam)