Hakande9
Aktif Üye
- 28 Eyl 2020
- 218
- 31
Vay be usta bende aydınlıyim demekki ben dogmamisim o zamanlar daha ?. Bizim ilk hatiladigim Schaub Lorenz televizyon vardı yıllarca kullandığımız TV çeksin diye direği bı o yana bir bu yana çevirirdik 15 metrelik direkle. Sonra işte vestel vardı en sonda Grundig LCD ve en son yine Vestel marka LED tv.Şoyle düşündüm de 2000 yılından bu yana tv sistemleri nasıl gelişmiş.Ege TV den çizgi film belgesel izlemek için az başında beklenmedik . Aytv ile ve bı kaç ulusal kanalla geçti çocukluğum şimdi herseyimiz var ama mutlu değiliz çünkü uğraş yok emek yok çevir kanalı binlerce TV kanalı var baş düğmeye YouTube Netflix var herşey tüplü TV'nin ekranının kolumuzdaki kılları citirdattigi yaşlarda güzeldiSorma, Menemen'den Nazilliye kadar bu kumandalardan takmaya gitmediğim yer kalmadı ,en çok uğraştıran da philips idi ,yok direnci sök,yerine şunu tak ,olmazsa bunu tak
Atölyeye gittiğimde sormuştum"bu tvlerin standardı yok mu" diye ,çünkü epey uğraşılıyordu philips ile, sanırım bir de saba idi gliba,33v zeneri mi söküyorduk,yoksa 33 volt yerine farklı bir yerden mi alıyordum ,hatırlamıyorum artık
Valla adem,beni Bayraklı-çay mahallede bir tamirci beni bıçakla kovalamıştı da karakola sığınmıştım,burada yazmıştım o olayı en zor tv itt ve ies körting idi bana göre