7,5 büyüklüğünde deprem

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sota
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    deprem
Bir an evin başımıza yıkılacağını düşündüm. Neyse ki çocukları da alıp dışarı cikabildik. Ama ev kullanılamayacak durumda. Çöken binalar ve göçük altında kalanlar var ama henüz birşey yapılmıyor. Şu an arabadayız ve beklemekten başka elimizden birşey gelmiyor.
Geçmiş olsun.

Keçmiş olsun, Allah hayatını kayb edenleri rahmet etsin, yaralılara acil şifa versin

çok geçmiş olsun, kasım da düzce de biz de 6 şiddetinde sallanmıştık, 7.7 yi düşünmek bile istemiyorum çok kötü :(

Son düzenleme:
Deprem bölgesinde yaşayan tüm kardeşlerimize ve dostlarımıza çok ama çok geçmiş olsun...

Rabbim bir daha yaşatmasın insallah.
depremi yaşayan herkese cok gecmiş olsun. geride kalanlara sabırlar, vefat edenlere başsağlığı dilerim.
çok kötü bir durum
çok geçmiş olsun 😔

İnşalllah herkes iyi ve bir sıkıntı yoktur, o bölgede Ahmet başta olmak üzere buradan çok insan tanıdım. Herkese çok geçmiş olsun

Gerek Ahmet'e, gerek @İlteriş Yılmaz kardeşimize, @Koro96 ya ve etkilenen, yakınları tanıdıkları olan kim var ise herkese büyük geçmiş olsun.

Çok uzun yıllardır hiç böylesi görülmemişti. Yaşayan bilir.

Yıkılan binalar, ortadan ikiye bölünen hava alanı pistleri bu nasıl bir deprem böyle?

Silifke'den çok sert şekilde hissettik, çok çok uzun sürdü, bitmek bilmedi. yapabileceğimiz şeyler sınırlı, lütfen dua edelim ve kızılaya kan bağışında bulunalım, benim aklıma gelen şeyler bunlar

Allah yardımcımız olsun.

Herkese ve ülkemize geçmişolsun

Geçmiş olsun Türkiyem başımız sağolsun olenlerimize rahmet yaralilarimiza acil şifalar diliyorum rabbim yar ve yardımcıları olsun inşallah 😪🤲

Condolences to all those who lost parents, relatives and friends in this earthquake. Romania is with the Turkish people. I am sure that they will manage to overcome this disaster. May God take care of the Turkish people.

Saat 13:24'te Maraş pazarlık merkezli 7.6lık bir deprem daha oldu.
(Video bana ait)

Condolences to all those who lost parents, relatives and friends in this earthquake. Romania is with the Turkish people. I am sure that they will manage to overcome this disaster. May God take care of the Turkish people.
At the heart of humanity, it's about having a conscience. With respect to the Romanian people who can experience, feel the pain of humanity without discriminating against the race of religion.

Geri
Üst Alt