65ud9000 ses (Avl) Sorunu

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
bluetootta devre dışı kalır mı? yada optik çıkıştan
Şöyle sorayım; Harici uydu alıcı ya da başka cihaz için mi, yoksa bütünleşik uydu alıcı için mi? Burada anlamamız gereken kısım AVL' nin zaten dış kaynaklara etki ediyor olması ki zaten normal olmayan durum burası. AVL sadece bütünleşik uydu alıcıdaki kanal geçişlerinde TV sesine etki etmeli.

byhasibo Çevrimdışı

byhasibo 

Aktif Üye
18 Kas 2019
142
36
bütünleşik uydu alıcısında sorun yok ben tvnin optik çıkışından ses sistemi takıp tüm kaynaklardan gelen sesi ses sistemine aktarmak istiyorum burdan kaliteli ses almak mümkün mü? zira kulaklık çıkışından ses kötü çıkıyor

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
bütünleşik uydu alıcısında sorun yok ben tvnin optik çıkışından ses sistemi takıp tüm kaynaklardan gelen sesi ses sistemine aktarmak istiyorum burdan kaliteli ses almak mümkün mü? zira kulaklık çıkışından ses kötü çıkıyor
Tabii ki eğer optik çıkış seçeneğini kullanabilirseniz en düzgünü o olur. Kulaklık çıkışı pek verimli ses vermez.

byhasibo Çevrimdışı

byhasibo 

Aktif Üye
18 Kas 2019
142
36
şöyle bir dönüştücü alıp sesi 2+1 ses sistemine takmayı düşünüyorum ama ses kesintisi devam ederse optik çıkıştan malesef boşa masraf etmiş olucamm elimde denemelikte yok risk almaya değer mi? bide optik çıkış kullanılınca avl pasif olur mu?
110000177580927.jpg

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
şöyle bir dönüştücü alıp sesi 2+1 ses sistemine takmayı düşünüyorum ama ses kesintisi devam ederse optik çıkıştan malesef boşa masraf etmiş olucamm elimde denemelikte yok risk almaya değer mi? bide optik çıkış kullanılınca avl pasif olur mu?
110000177580927.jpg
Aslında sağlıklı olur. Dediğim gibi normal koşullarda bu seçeneklerde zaten avl nin etki etmemesi gerekiyor. Ayrıca burada işe yaramasa bile ses sisteminiz için güzel bir eklenti olur. Başka bir kaynakta da kullanabilirsiniz.

byhasibo Çevrimdışı

byhasibo 

Aktif Üye
18 Kas 2019
142
36
usbden güç alıp sesi 3.5 mm kaynaklara aktaran bluetooht aparatı buldum çekmecede ilk bunu denicem çözerse ne ala çözmesse yukardaki aparatı alırım artık :)
IMG_20230504_155607.jpg

byhasibo Çevrimdışı

byhasibo 

Aktif Üye
18 Kas 2019
142
36
ben bunu iş yerine götürüp bluetoothu olmayan ses sistemi takıp telefonumdan şarkı çalardım iş görüyordu bununla düzelirse şayet kaliteli marka bi cihaz alırım buna benzer..

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Sen bana adresini ver,gelip bakayım en iyisi ,tabii bana yakınlardaysan,merak ettim bu tv yi :)
Aslında ben bile merak ettim. Sayın Emmi nasıl birşey tabir-i caizse AVL her şeye salça oluyor. :haha
Evet ya ,bir yerlerde bir şey var ,uzaktan faydamız yok bari gidip bakayım,Altay yakınlarında yazdığına göre Alsancak taraflarındadır muhtemelen,izbana atlar giderim :)

Geri
Üst Alt