Samurai
Moderatör
- 3 Ağu 2021
- 2,735
- 40
Gelmesine gerek yok ki, uzaktan bağlanabiliyor hem de kalite kaybı olmadanBursa'dan buraya gelene kadar
Gelmesine gerek yok ki, uzaktan bağlanabiliyor hem de kalite kaybı olmadanBursa'dan buraya gelene kadar
Nefese de uzaktan erişim oluyor mu (lahavleeeee hadi kapattım )Gelmesine gerek yok ki, uzaktan bağlanabiliyor hem de kalite kaybı olmadan
Aslında ben bile merak ettim. Sayın Emmi nasıl birşey tabir-i caizse AVL her şeye salça oluyor.
merkez AğrıSen bana adresini ver,gelip bakayım en iyisi ,tabii bana yakınlardaysan,merak ettim bu tv yi
izmirde 4 yıl kaldım izbanla kemere gelmen lazımdı beni bulmak içinEvet ya ,bir yerlerde bir şey var ,uzaktan faydamız yok bari gidip bakayım,Altay yakınlarında yazdığına göre Alsancak taraflarındadır muhtemelen,izbana atlar giderim
Ouvv, Ağrı çok yakın doğuda kalıyor, Emmi'ye tersmerkez Ağrı
izmirde 4 yıl kaldım izbanla kemere gelmen lazımdı beni bulmak için
Ağrı ben Altay falan okuyunca İzmir'desin diye düşündüm ama inan laf olsun diye yazmadım "atlar gelirim" diyemerkez Ağrı
izmirde 4 yıl kaldım izbanla kemere gelmen lazımdı beni bulmak için
Biz de izbana bindiğimizde "doğu"ya gidiyoruz , Karşıyaka'dan şaka bir yana bizde izbanda doğu-batı var ,her bindiğimde hangisine bineceğim diye unutup görevliye soruyordum,şimdi pek sormuyorumOuvv, Ağrı çok yakın doğuda kalıyor, Emmi'ye ters
izban güzel ben seviyorum ama yol uzun olunca bayıyor bazen menemene gitmem gerektiği oluyordu otübüs ile gümrüğe vapur ile karşıyakaya izban ile menemene gitmeyi tercih ederdimBiz de izbana bindiğimizde "doğu"ya gidiyoruz , Karşıyaka'dan şaka bir yana bizde izbanda doğu-batı var ,her bindiğimde hangisine bineceğim diye unutup görevliye soruyordum,şimdi pek sormuyorum
Donanımsal sorun varsa yazılmla çözülür mü bilmiyorum,ama denemek lazım tabii.,arka etiket ile servis menü fotosunu çekip ful yazılım bölümünde istek yap.abii garanti martta bitmiş ama farkında olmadan garanti bitmeden bir gün önce whatsaptan müşteri desteğine ulaştım lakin mayısta bitiyor diye aklımda kalmış malsesef yazlım mı ? denesek
donanımsal arızadan çok yazılımsal arızaya benziyor ama abi avl kapatınca problem düzeliyorDonanımsal sorun varsa yazılmla çözülür mü bilmiyorum,ama denemek lazım tabii.,arka etiket ile servis menü fotosunu çekip ful yazılım bölümünde istek yap.
Önemli - VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu
Bu konu başlığı altında VESTEL üretiminde olan VESTEL REGAL SEG FİNLUX HI LEVEL TVİSİON TELEFUNKEN HİTACHİ ve daha hatırlayamadığım tüm TV ürünlerinin FULL yazılımlarını paylaşmaya çalışacağız. Sizlerden tek ricamız, ''BULUNSUN'' mantığı ile yazılım talep etmemenizdir. Eğer vestel ve üretimleri...tavsiyeforumu.com
Yazılım bölümündeki mesajınıza bir ekleme yaptım. Konu hakkında bilgimiz olduğu için o mesajdaki bilgileri de bir paylaşabilirseniz yazılım için yönlendirelim.donanımsal arızadan çok yazılımsal arızaya benziyor ama abi avl kapatınca problem düzeliyor