Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Gözünüz aydın.Para iadesi aldim abiler arkadaşlar yardimi gecen arkadaslar saolsun yanlis anlasildiksa afola
Adem Helvacı eketen İlteriş Yılmaz W Winston
Geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.
Gözünüz aydın.Para iadesi aldim abiler arkadaşlar yardimi gecen arkadaslar saolsun yanlis anlasildiksa afola
Adem Helvacı eketen İlteriş Yılmaz W Winston
75 yerine daha küçük panel ama daha iyi seri alırdım ben olsam.Aldim bakalim trendyoldan fiyatina gore degecekmi gorecegiz...
Hocam ben 29.500 e aldim sizin dediginiz cihazlar 65 inci 41 bin 55 inc 32 bin .75 yerine daha küçük panel ama daha iyi seri alırdım ben olsam.
835 mesela.
75 inçte de hatalar bariz gözükür biraz.Hocam ben 29.500 e aldim sizin dediginiz cihazlar 65 inci 41 bin 55 inc 32 bin .
Oda buyuk cok kucuk kaliyor.
Gelsin bakalim bir test edip buraya yazarim.
Tcl serviste sikinti var yazmislar bakalim nelerle karsilasacagiz.
Daha az önce başka bir arkadaşımıza C725 ürün için kullanıcı olarak konu açın, kulüp yapar üst konu olarak sabitleriz demiştim. Siz de satın almışsınız şimdiden güzel günlerde kullanmanızı dilerimAldim bakalim trendyoldan fiyatina gore degecekmi gorecegiz...
Abi insallah gelen urun guzel cikarda ugrastirmaz.Daha az önce başka bir arkadaşımıza C725 ürün için kullanıcı olarak konu açın, kulüp yapar üst konu olarak sabitleriz demiştim. Siz de satın almışsınız şimdiden güzel günlerde kullanmanızı dilerim