fixer
Aktif Üye
- 10 Kas 2022
- 86
- 34
Evet cok kotu duruyor. Heleki netten film actigimda.Evet alt ve üstte beyaz zeminde sarı renk var normal görüntüde çok belirğin mi?
Evet cok kotu duruyor. Heleki netten film actigimda.Evet alt ve üstte beyaz zeminde sarı renk var normal görüntüde çok belirğin mi?
Zarar etmeme ve üste para vermeme için iletişime geçtiğiniz yetkiliye durumu anlatın renklenme yapmayan bir tv ile değişim yapsınlar.Evet cok kotu duruyor. Heleki netten film actigimda.
Anlattim 17 bin 65o9900 istediler ustune yada parasiz toshiba 65qa7d63dt bunu verelim dediler.Zarar etmeme ve üste para vermeme için iletişime geçtiğiniz yetkiliye durumu anlatın renklenme yapmayan bir tv ile değişim yapsınlar.
Kameranın çektiği kadarıyla rahatsız edici bir durum yok gibi gözüküyor. Fakat sizin önceki tv den sonra beklentilerinizin yüksek olması buna sebep olabilir. Ses ve araba konusunda olduğu gibi.Anlattim 17 bin 65o9900 istediler ustune yada parasiz toshiba 65qa7d63dt bunu verelim dediler.
65q9900 jbl ses destek sistemi var
bunlar toshibada yok .
Cok kararsiz kaldim.
Kameranın çektiği kadarıyla rahatsız edici bir durum yok gibi gözüküyor. Fakat sizin önceki tv den sonra beklentilerinizin yüksek olması buna sebep olabilir. Ses ve araba konusunda olduğu gibi.
Toshiba deneyin bir de bence. Üretim daha kalitelidir diye düşünüyorum. TV hala sizdeyse menüye girip lg mi boe mi paneli bakar mısınız merak ettim açıkçası. Bendeki LG panelde sarılık hafif belli oluyor beyaz zeminde ama dizi film izlerken hiç rahatsız olmadım. Tam tersine dikey banding problemi var. Onu da evdeki ışığı açıp görmemeye çalışarak bertaraf etmeye çalışıyorum.
Anlattim 17 bin 65o9900 istediler ustune yada parasiz toshiba 65qa7d63dt bunu verelim dediler.
65q9900 jbl ses destek sistemi var
bunlar toshibada yok .
Cok kararsiz kaldim.
Ne kadar sacma bir yorum bendeki eski cihaz samsung hic boyle sorunlarla ugrasmadim beklentim dusuktu ama bu kadar kotu olcagini dusunmemistim sapsari ekran .Kameranın çektiği kadarıyla rahatsız edici bir durum yok gibi gözüküyor. Fakat sizin önceki tv den sonra beklentilerinizin yüksek olması buna sebep olabilir. Ses ve araba konusunda olduğu gibi.
Toshiba deneyin bir de bence. Üretim daha kalitelidir diye düşünüyorum. TV hala sizdeyse menüye girip lg mi boe mi paneli bakar mısınız merak ettim açıkçası. Bendeki LG panelde sarılık hafif belli oluyor beyaz zeminde ama dizi film izlerken hiç rahatsız olmadım. Tam tersine dikey banding problemi var. Onu da evdeki ışığı açıp görmemeye çalışarak bertaraf etmeye çalışıyorum.
Beni vestelden aradilar bu olabilirmis sikintili bir durum yokmus birdaha degisim yapilmicakmis 2. Gun once bu bir problemdi simdi problem degil dediler.Ne kadar sacma bir yorum bendeki eski cihaz samsung hic boyle sorunlarla ugrasmadim beklentim dusuktu ama bu kadar kotu olcagini dusunmemistim sapsari ekran .
Direct led yerine o zaman edge led alın, ışık sızmalarıyla uğraşın. Hangi yeni üretimde eski kalite kaldı? Ne diyelim saçmaysa size iyi uğraşmalar.Ne kadar sacma bir yorum bendeki eski cihaz samsung hic boyle sorunlarla ugrasmadim beklentim dusuktu ama bu kadar kotu olcagini dusunmemistim sapsari ekran .
Beni vestelden aradilar bu olabilirmis sikintili bir durum yokmus birdaha degisim yapilmicakmis 2. Gun once bu bir problemdi simdi problem degil dediler.
Sana sarilik normal gelmesi beni cok sasirtti qled kac tane baktim hicbirinde yok vestelde mi calisiyosun onu anlamadim .Direct led yerine o zaman edge led alın, ışık sızmalarıyla uğraşın. Hangi yeni üretimde eski kalite kaldı? Ne diyelim saçmaysa size iyi uğraşmalar.
Sana sarilik normal gelmesi beni cok sasirtti qled kac tane baktim hicbirinde yok vestelde mi calisiyosun onu anlamadim .
Cozum adina bir tane kisi yazmadi ben neden sarilik var diye sormadim vestel yerine toshibanin su modeli veriliyor dedim araya bussuru sey girdi...
Direct led yerine o zaman edge led alın, ışık sızmalarıyla uğraşın. Hangi yeni üretimde eski kalite kaldı? Ne diyelim saçmaysa size iyi uğraşmalar.
3000-2500 rate hiçbir anlamı yoktur. Panel 60 hz ve memc yaparak harekete yapay kare atarak hareketin akıcılığıni sağlar. 60 hz lik panel sadece 30 FPS de memc yapar. Bunu da fazla düşünmeyin memc yarardan çok zarar verir. Görüntüye.Sizi simdi anladim olay su fazla ugrasma burasi Türkiye gelen cihazlar ne kontrol var nede bisey parani ver sus ben yabanci ulkeye cok gittim onun etkisinde kalma diyorsunuz .Anladim.
Simdi benim kafayi taktigim konulari yazayim cevap verin yeterli.
Vestel 65Q9900 jbl destek 3000 motion rate .
Toshiba 65QA7D63DT ses destek varmi yokmu belli degil. 2500 motion rate kisitlamali cihaz.Artisi android .bana gore cok onemli degil.
Simdi Toshiba 2500 rate olayinda bir sikinti cikarmi .ses destek cok sey fark ettirirmi.
Cihazin (toshiba)hic forumlarda yorum yok .
W Winston Umut Barış F fikoloji eketen R ridw0n
Tamam saol .Toshiba deniyorum ozaman gelsin toshiba .3000-2500 rate hiçbir anlamı yoktur. Panel 60 hz ve memc yaparak harekete yapay kare atarak hareketin akıcılığıni sağlar. 60 hz lik panel sadece 30 FPS de memc yapar. Bunu da fazla düşünmeyin memc yarardan çok zarar verir. Görüntüye.
Sizi simdi anladim olay su fazla ugrasma burasi Türkiye gelen cihazlar ne kontrol var nede bisey parani ver sus ben yabanci ulkeye cok gittim onun etkisinde kalma diyorsunuz .Anladim.
Simdi benim kafayi taktigim konulari yazayim cevap verin yeterli.
Vestel 65Q9900 jbl destek 3000 motion rate .
Toshiba 65QA7D63DT ses destek varmi yokmu belli degil. 2500 motion rate kisitlamali cihaz.Artisi android .bana gore cok onemli degil.
Simdi Toshiba 2500 rate olayinda bir sikinti cikarmi .ses destek cok sey fark ettirirmi.
Cihazin (toshiba)hic forumlarda yorum yok .
W Winston Umut Barış F fikoloji eketen R ridw0n