6-1lik Hezimet Hollanda Türkiye maçı

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
21,260
64
Uzun aradan sonra milli takım 6-1 yenilmiş ,miş diyorum çünkü milli maç oynanacağını bilmiyordum ,hoş bilsem de izlemezdim ya,ama filenin sultanlarını pek kaçırmadık çünkü futbolda duyamadığımız sevinci yaşattılar ,evcek "hadi, vur şuna , patlat" diye izledik :)
Bir çok futbolcuyu küstürdüler,en basiti bizim (Göztepe'li) halil.Bu çocuğu oyuna almayacaksan milli takıma neden çağırıyorsun mübarek,çağırdın bari oyuna al,oynasın.Ve günün bombasını da öğrenmiş oldum ne yazık ki.Doğru mudur bilemem doğru ise yazık,ecnebi teknik adamın maaşı yıllık 1.2 milyon euro alırken bizimkisi yıllık 3.2 milyon euro alıyormuş,yazı ile "üç nokta iki milyon euro" ,yazık.Hem neden TL değil de euro anlamış değilim,aylık 267.000 euro maaş.Gerçekten bu doğrumudur acaba :durt
Ahan da haberin linki:
 
Puzik Çevrimdışı

Puzik 

Süper Üye
9 Ara 2020
1,286
Türk hocalar maalesef o mevkiye siyasetle kulisle geliyor, gelincede diyet ödemek için falancanın oyuncusu filancanın kalecisi kadrolu oyuncusu oluyor dokunmuyorlar. Şenol Güneş abartılıyor ülkemizde, aldığı maaşı bile konuşturmak istemiyor ama milli takım hocasının aldığı maaş kadar topçuların aldıkları primler haram. Federasyonun parası çok saçıyor ama tabiki icazet görülürse! Başarılı olmak için hep bahsettiğimiz “liyakat” olmalı, formda olan oyuncuların kadroya alması gerekiyor. Biz bu kafada yönetilirsek Cebelitarık gibi 6lar 7ler yemeye hazır olalım.
 
Aarslan Çevrimdışı

Aarslan 

Aktif Üye
26 Eyl 2018
220
33
Bizim futbolcularımız kötü oyuncular değiller Şenol Güneş de sorun olduğu ortada zaten çok daha önceden görevinden alınması gerekiyordu ama onu ısrarla tutan kim yada kimlerse bu fatura onlara kesilmeli para konusuda yıllardır tartışılıyor ondan önce de Fatih Terim'in maaşı konuşulmuştu naçizane fikrim milli takımda kimseye para verilmesin gelmek isteyen gelsin istemeyen gelmesin en azından yürekten oynayan gençlerimizi izlemiş oluruz.
 
By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
13,504
2002 Dünya kupasında üçüncü olduğumuz günden sonra futbol maçı izlemiyorum. Aynı teknik şahıs oynayamayan bazı futbolcuları çıkartmayıp daimi kadroda oynatıp saç baş yoldurtmuştu demekki değişen hiç bir şey olmamış.
 
albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,211
bunlar daha iyi günlerimiz FUTBOL da!
ülen Futbol da baştan sona hepten batmışız
ama ortada dönen avro&dolar lar da baş döndürücü yahu!

abi kim veriyor bu paraları anlamış değilim ama az çok çok çaktığım ise
bütün bu faturaları da biz vatandaşlar ödüyoruz,illa ki bunun bize bir yansıması
bir şekilde gelecektir,kaçış yok

iyi o zaman Fatihe verin milyonları ya da Şenol efendiye de verin hatta soramayın bile!
zira sorarsanız adama küfür ediyorlar yaw

Bu oyuncalara gelirsem;alayı haybeci bunların,hesap da Fransa/Italya v.s de oynuyorlarmış
bence geçin bunları,hepsi kötü bunların,Erman Hoca nın dediği gibi Kavgaya bile giremediler!
İrlanda maçında,ruhsuz adamlara biz hala sahip çıkıyoruz!

abi 1.2 Lig den şöyle rastgele adam seç ki bir çok yıldız seviyesinde çocuklar var,çok daha iyi yaw
yok Yusuf bilmem neymiş yok Kanna şöyleymiş v.s diye sürekli madara olan adamları oynatmak da
neyin nesi yaw,bırak bari yenilirlerse bu bahsettiğim çocuklar yenilsin ki onlar bile daha ruhlu
oynarlar!

TFF komple yeniden yapılanıp A dan Z ye mevcutları şutlayıp yeni doğru adamlar gelmeli dir
TÜRK milletini bu herifler sankim kasıtlı olarak hasta ediyorlar yaw
ayıptır günahtır
 
The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,135
Siyasi iktidar her yeri elinde tutup kontrol etmek istediği için zamanında Aziz Yıldırım'ın her hareketini öğrenmek için Fenerbahçe'nin içine soktuğu yandaş inşaatçı Nihat Özdemir'i TFF nin başına koydu. Ondan önce de büyük yandaş tüpçüler kralı Yıldırım Demirören vardı zaten, el birliği ile Türk futbolunun içine ediyorlar. Bütün kulüpler TFF den ve Nihat Özdemir'den şikayetçi peki bu adam nasıl hala o koltukta oturabiliyor ? Herkes biliyor nasıl oturduğunu, Süper Lig bile Katar'lılara usulsuz ihalelerle, usulsuz uzatmalarla peşkeş çekiliyor, Allah bilir kimler cebini nasıl dolduruyor.

Ali Koç ara ara sesini çıkarıyordu ama tek başına bir yere kadar, şimdi Galatasaray'ın başına Burak Elmas geldi Ali Koç ile aynı kafada adamlar. Sağllı, sollu TFF nin üzerine gitmeye devam ederlerse fazla dayanamaz TFF, bir yerden patlak verir bu mevzular. Bu iki camia bir olup TFF deki bu düzeni bozabilirler.

Şenol Güneş'e gelirsek sabit fikirli bir adam, siz istediğiniz kadar konuşun ben bildiğimi okurum kafasında. Hollanda maçına çıkıyosun kadroyu gören herkes zaten eyvah dedi rezil olacağız, Hollanda'ya yenilmek çok büyük bir sürpriz değil ama böyle rezil olarak yenilirsen olmaz. Hiç bir zaman vaz geçmediği Mert, Kenan, Uğurcan şimdi birde başımıza Orkun diye biri çıktı, bütün basın hatta sosyal medyada futboldan anlayan herkes bu adamların milli takım oyuncusu olmadığı söylüyor Şenol Güneş ise inadına oynatıyor. Eee ne oldu rezil ettin kendinide ülkeyide, Altay gibi bir kaleci var hemde formda sen gidip formsuz Uğurcan'ı oynatıyorsun, Kerem gibi bir genç var çocuk Galatasaray'ı tek başına taşıyor nerdeyse ama oynatmıyor. Şenol Güneş'le bu iş olmaz, tazminatı almadan da gitmez kendisi parayı çok sever malum eski olaylardan biliyoruz. Basın toplantısında sorumluluk benim diyor ama iş istifaya gelince eviriyor, çeviriyor başka yerlere dalıyor, düzendi şeytanlıktı abuk sabuk konuşup saçmalıyor. Açık açık söyle verim paramı gideyim de, bu para benim hakkım de, zorla mı yaptırdım ben bu sözleşmeyi de, saçma sapan alakasız konuşuyor.
 
gercekrambo Çevrimdışı

gercekrambo 

Süper Üye
2 Şub 2020
1,776
2002 Dünya kupasında üçüncü olduğumuz günden sonra futbol maçı izlemiyorum. Aynı teknik şahıs oynayamayan bazı futbolcuları çıkartmayıp daimi kadroda oynatıp saç baş yoldurtmuştu demekki değişen hiç bir şey olmamış.
şenol güneş 2002 yılında takılı kalmış. futbol ise büyük değişimler yaşadı o zamandan beri. kendini geliştiren kazanıyor.
 
akrep2018 Çevrimdışı

akrep2018 

Süper Üye
16 Eyl 2018
1,238
62
Bu düzen değişmedikçe kişilerin değiştirilmesi sonucu değiştirmez.Bu ülkemizde her yerde,her kurumda geçerli.O onun adamı bu bunun adamı diye başa getirilir,liyakatli mi hak ediyor mu,yeterli mi değil mi diye bakılmaz.Sonra da gelsin başarısızlıklar.
 
M Çevrimiçi

merlot 

Aktif Üye
26 Ara 2018
263
49
Orada yaşayan bir vatandaşımız olarak bizim milli marşımızı Hollandalılar neden ıslıkladı ilk ağızdan anlatabilir misin çok garipsedim ve morelimi bozdu bu durum
Geçmişte bir bakan oraya gittiğinde galiba türk seçmenlerle izinsiz toplantı filan yapmıştı bundan dolayı sınır dışı edilince burada akpliler bayaa bi gösteri yaptılar bayrakları filan yaktılar bundan dolayı adamlar bize kinlenmiş olabilir

 
A Çevrimdışı

Alperentoy

Süper Üye
12 Nis 2019
647
Bu analizi okumadan yapılan yorumlar eksik kalır. Ama okurken de gerçekler içimizi bayağı acıtacak.
22 Haziran 2021, Salı tarihi bir yazı bu günlerin geçmişten pek farkı olmadığını da ortaya koyuyor. Bun gün yazı değerini daha da arttırıyor.

 
Akigo35 Çevrimdışı

Akigo35 

Süper Üye
20 Tem 2020
1,124
43
Öncelikle M merlot isimli arkadaşın dediğine katılıyorum. Hollanda hükumetinin onay vermediği birseyi siz dolayli yoldan alavere dalavere ile yapmaya kalkarsanız çok şeyi hak edersiniz. Aynı şeyi Hollanda yapsa biz savaş çıkarırdık. Öteki yandan biz nasıl Suriyelileri, Afganlari istemiyorsak adamlar da bizi pek istemiyor çünkü buradaki Türkler Türkiyedekiler gibi değil %90 100 yıl geride bana göre. Gittiğiniz ülkenin yaşam tarzına, geleneklerine, bayramlarında saygı duyması gerekiyor ama biz onları bizlere uydurmaya çalışıyoruz vs. O yüzden ben çokta kızmıyorum yaptıklarına bizim onlara yaptıklarımızdan sonra. Normalde saygılı ve sıcak kanlı insanlardır. Ben şahsen onların ülkesinde onlara, bayramlarına, inançlarına, değerlerine saygı duyarak yaşıyorum ve çok pozitif dönüşleri oluyor. Ne ekersen onu biçersin gibi. Örnek veriyorum, onların bayramı vardı, herkes kapısına bayrak asiyor bende Hollanda bayrağı yoktu. Mahallenin görseli bozulmasın diye bende komşuma bende alıp asacağım mahallenin ambiansi bozulmasın dediğimde komşu hemen bayrak getirdi ve sarıldı. Ne kadar incesin, bence sende bir Hollandalisin bana göre, dedi ve her zaman bana yardımcı ve destek olmuştur. Bu ülkede milli maç zamanı her ülkeden insan var ve istedikleri zaman evlerinin önüne kendi bayraklarını dikerler, sen gel bunu tr de yap ?kısacası şunu neden yaptılar derken, biz neler yapıyoruz acaba demek lazım. Is dönüşü hızlıca yazdım, yanlış olan yerler için kusura bakmayın ?
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri