tarikk
Süper Üye
- 6 Ocak 2018
- 1,631
- 33
Darısı diğerlerine.. Kurtulduk.Şenol bey, burak beyle birlikte giderken Tolunay beyide alsınlar lütfen.
Darısı diğerlerine.. Kurtulduk.Şenol bey, burak beyle birlikte giderken Tolunay beyide alsınlar lütfen.
Sadece Okan değil, Sergen, Aykut Kocaman, hatta Yılmaz Vural’a bile şans verilmedi. Sıkıldık artık Şenol Güneş, Fatih Terim, Mustafa Denizli ! Çağın futbolunu ve gereklerini bilen iyi bir yerli hoca gelir umarım.okan buruk'a bir şans verilebilir. potansiyeli var.
Dışa bağımlı olursak futbol-mutfol kalmaz sevgili osmanke ,bu kim ki "bilic" ,bence konuşmaya hakkı bile yok
değerli dostum teraspy evet konuşmaya hakkı yok bu yeni değilki bjk,yı çalıştırdığı zamanlarda söylediği sözler ama adam haklı bir ülkenin en güzide takımını ilerlemesini durdurmak için tüm takımların vede en yetkili kişilerin türlü entirikalar çevirerek hatta ötobüsünü kurşunlayarak yok etmeye çalışması bu içimizdeki TR,de hain fb düşmanlığının bir kanıtıdır bunu her nekadar açıkça söyleyemeselerde hal hareketlerinden gözüken bir bir durum. kaldıki yabancılar yani tr,de çalışan yabancı antrenörler ve futbolcular dış ülkeler dahi biliyor ancak bizi sürekli uefa,ya şikayet ediyorlar ama gel gör,ki her seferinde kendileri ceza alıyor bu şike örneğinde olduğu gibi herkes birgün ettiğini bulacak saygılar.Dışa bağımlı olursak futbol-mutfol kalmaz sevgili osmanke ,bu kim ki "bilic" ,bence konuşmaya hakkı bile yok
İster dün söylesin ,ister bu gün fark etmez,ne zaman söylemiş ise karşısına çıkıp cevap verilmeliydi.Şike olayından bahsetmiyorum bile ,ama bu lafları ben söyleseydim beni tefe koyarlardı ,veya sen söyleseydin mesela ,fakat kişi "bilic" olunca sanırım "bilicli kişi" sınıfına giriyor ve "haklı" denilip susuluyordeğerli dostum teraspy evet konuşmaya hakkı yok bu yeni değilki bjk,yı çalıştırdığı zamanlarda söylediği sözler ama adam haklı bir ülkenin en güzide takımını ilerlemesini durdurmak için tüm takımların vede en yetkili kişilerin türlü entirikalar çevirerek hatta ötobüsünü kurşunlayarak yok etmeye çalışması bu içimizdeki TR,de hain fb düşmanlığının bir kanıtıdır bunu her nekadar açıkça söyleyemeselerde hal hareketlerinden gözüken bir bir durum. kaldıki yabancılar yani tr,de çalışan yabancı antrenörler ve futbolcular dış ülkeler dahi biliyor ancak bizi sürekli uefa,ya şikayet ediyorlar ama gel gör,ki her seferinde kendileri ceza alıyor bu şike örneğinde olduğu gibi herkes birgün ettiğini bulacak saygılar.
Umarım hayırlı olur ama hiç güzel olacağını sanmıyorum :(Yeni milli takım "euro" teknik adamı hayırlı olsun