Regal 58rh0lu modeli Epey.com da tüketim 66w. Yıllık ortalama tüketim 96kwh olarak verilmişBende 58r7540ua A+ eneri tüketimi siparişi verdim ama iptal edip 58RH0LU A++ Enerji tüketimi modelemi dönsem diyorum sizin tv arkasındaki etiketde eneri tüketimi yanlış görmediysem 150w yazıyor epeydeki bilgilere göre 86wat yazması gerekliydi tekrar bakarmisiniz birde bulutut varmı
Askı aparatı veriyorlar sanırım. Ancak plastik. Benim TV daha gelmedi. Kurulumu servis yapacak. Ben metal askı aldım. Plastiğe guvenmedim. İnternette 40 TL civarı zaten. Bence metal al sağlam olsun.içinden askı aparatı çıkıyor mu acaba, teknik servis takıyor mu, bir de kurulum ücreti alıyor mu teslim olan söyleyebilir mi
Regal 58rh0lu modeli Epey.com da tüketim 66w. Yıllık ortalama tüketim 96kwh olarak verilmiş
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Askı aparatı veriyorlar sanırım. Ancak plastik. Benim TV daha gelmedi. Kurulumu servis yapacak. Ben metal askı aldım. Plastiğe guvenmedim. İnternette 40 TL civarı zaten. Bence metal al sağlam olsun.
içinden askı aparatı çıkıyor mu acaba, teknik servis takıyor mu, bir de kurulum ücreti alıyor mu teslim olan söyleyebilir mi
Bu daha ucuziçinden askı aparatı çıkıyor mu acaba, teknik servis takıyor mu, bir de kurulum ücreti alıyor mu teslim olan söyleyebilir mi
Oda çok küçük değilse kesinlikle 58 inch almalısın. Yıllar sonra keşke buyuk ekran alsaydım dersin. TV her zaman alınan bir eşya değil çünküSelamünaleyküm arkadaşlar resimdeki modele bakıyordum sonra bu başlığı gördüm acaba 58 inç mi alsam acaba
![]()
Telegramda açacağınıza burada bir model ana başlığı açsanız çok faydalı olur bence, inceleme, sorunlar, çözümler tek başlıkta toplanır temiz olur ne dersiniz.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Telegram grubu arkadaşlar. Katilirsaniz bilgi paylaşımı yapabiliriz.
Burda yazmak çok zor oluyor. Ve cevap verme süresi uzun. Telegram da anlık cevaplar verilebilirTelegramda açacağınıza burada bir model ana başlığı açsanız çok faydalı olur bence, inceleme, sorunlar, çözümler tek başlıkta toplanır temiz olur ne dersiniz.
teredutsuz 58"Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Oda çok küçük değilse kesinlikle 58 inch almalısın. Yıllar sonra keşke buyuk ekran alsaydım dersin. TV her zaman alınan bir eşya değil çünkü
Yani tavsiyeyi forumdan alayım, bilgiyi özelden paylaşayım diyorsun o da güzelmiş hayırlı olsun grubunuzBurda yazmak çok zor oluyor. Ve cevap verme süresi uzun. Telegram da anlık cevaplar verilebilir
Eyvallah hocam oda biraz küçük ondan dolayı bu modele yöneldim bu Samsung panelmidir acabaZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Oda çok küçük değilse kesinlikle 58 inch almalısın. Yıllar sonra keşke buyuk ekran alsaydım dersin. TV her zaman alınan bir eşya değil çünkü
Enerji tuketimi konusunda musteri hizmetlerine bilgi sordum. dönüş yaptıklarında burdan bilgi paylaşırım arkadaşlar.![]()
![]()
![]()
arkadaslar regal 58 " in elektrik tuketimi.
ilk grafik ayin 16 sinda ve bugune kadar nasil pik yaptigi goruluyor. o grafik evin aylik tuketim grafigi. sokaga cikma yasagonin olfugu son 3 gun klima kapali. ayin 15 inden sonrada 2-3 saat acik kalmistir. ama 15 inden onceki elektrik tuketiminden farkli oldugu kesin
ikinci resim tv acikken ki elektrik tuketim degerleri
ikinci resim tv kapaliyken ki tuketim degerleri
rms aktif power guc waat cinsinden iki resim deki degerlerin farki tuketim degeri saatlik. bu rakamlar dogru degerlerdir. okadar digru ki faturadaki gelen tutarla bu cihazda yazan tutar arasinda aylik 2 tl fark yok
teredutsuz 58"
Regal 58RH0LU ayda 2 tl elektrik mi tüketiyor.![]()
![]()
![]()
arkadaslar regal 58 " in elektrik tuketimi.
ilk grafik ayin 16 sinda ve bugune kadar nasil pik yaptigi goruluyor. o grafik evin aylik tuketim grafigi. sokaga cikma yasagonin olfugu son 3 gun klima kapali. ayin 15 inden sonrada 2-3 saat acik kalmistir. ama 15 inden onceki elektrik tuketiminden farkli oldugu kesin
ikinci resim tv acikken ki elektrik tuketim degerleri
ikinci resim tv kapaliyken ki tuketim degerleri
rms aktif power guc waat cinsinden iki resim deki degerlerin farki tuketim degeri saatlik. bu rakamlar dogru degerlerdir. okadar digru ki faturadaki gelen tutarla bu cihazda yazan tutar arasinda aylik 2 tl fark yok
teredutsuz 58"
Enerji tuketimi konusunda musteri hizmetlerine bilgi sordum. dönüş yaptıklarında burdan bilgi paylaşırım arkadaşlar.
Regal 58RH0LU ayda 2 tl elektrik mi tüketiyor.