Yıllarca tüplü tv izleyip ilk defa UHL960 geçiş yapmış biri olarak diğer TV'lerle çok fazla kıyaslama yapamıyorum ama beni tatmin ediyor. Arkadaşların söylediği gözle bakınca bazı sıkıntıların olduğunu fark ediyorum ama rahatsız etmiyor. Beni rahatsız etmeyen şey herkesi etmeyecek diye bir konuda yok bu konu bence önemli..
Ben internet, netfilx, youtube kullanımı için aldım yorumlara göre az kalsın mi box alacaktım ama TV fazlasıyla İnternet ihtiyacımı karşılıyor şu ana kadar yapamadığım hiçbir şey olmadı. Mi box ihtiyacım şu anlık yok görevini yerine fazlasıyla yerine getiriyor. Şimdilik
Bahsi geçen uhl950 modelini merak etmiyorum desem yalan olur. ? Anlatılana göre aynı fiyatlara satılan 2 ürün arasında bu kadar fark olmaması lazımdı aslında arkadaşlarımın zaten kızdığı noktada bu sanırım. Benim açımdan durum şu uhl950 görmediğim için şanslıyım ? çünkü bir karşılaştırma yapıp canım sıkılmıyor bu gözle bakınca TV'den fazlasıyla memnunum, Birde 950 görüp bu tv alıp hüsrana uğrayanlar var onlara da sonuna kadar katılıyorum.
Benim durumumda Ailemde a101'den tek tv alan insan benim millet şok oluyor şu ana kadar eve kim geldiyse TV beğendi a101 den tv kovalamaya başladı ? gönül isterdi ki arkadaşların bahsettiği kalitede bir TV olsaydı zaten zor kazanıyoruz. Şimdilik ben eşim kızım çok mutluyuz hayatımızı renklendirdi.
Ne kadar memnum olsam da
B
burakalp054 çalışmalarını merak etmiyorum desem yalan olur.
Sevgili
B
burakalp054 arkadaşımız sanki bu gidişle TV ye takla attıracak gibi duruyor yakın takipteyim bakalım neler olacak...?