ramchomania
Süper Üye
- 8 Mar 2020
- 2,102
- 41
srıf sen ve fiko haca bana takla öğretmeniz için bir tane taklalık tv alacağım
55UHL950 yokmu sende bulduğun yazılımı yükle

srıf sen ve fiko haca bana takla öğretmeniz için bir tane taklalık tv alacağım
valla sevgili ramchomania, ben şahsen 55UHL950 e gözüm gibi bakıyorum, uhl950 kral tv lerden daha kral ve biliyorsun 10 larca defa yazmışımdır görüntü inanılmaz denecek kadar fiyat performans ürünü net, canlı hd yayınlar 4k hissi veriyor daha ne olsun55UHL950 yokmu sende bulduğun yazılımı yükleillaki bişeyler çıkıyor bak biz öyle dolby atmos dolby vision Color Gamut vs baya bişeyler bulduk
valla sevgili ramchomania, ben şahsen 55UHL950 e gözüm gibi bakıyorum, uhl950 kral tv lerden daha kral ve biliyorsun 10 larca defa yazmışımdır görüntü inanılmaz denecek kadar fiyat performans ürünü net, canlı hd yayınlar 4k hissi veriyor daha ne olsun10 üzerinden 10 verdiğim bir tv ye takla attırmak istemiyorum dostum, yinede kesin konuşmamak gerek bizdeki merak ve hobi takıntısı yinede ilerleyen günlerde değişik imag lar atmamıza neden olacaktır tv ye bu kesin.
ramchomania
EXcomZkko o zaman tüm Vestel Full yazılımların smr hertz değerleri Linux'da bir programla açılıp arttırılamaz mı?
aynen, maalesef görüntü çok, çok bo...n. ben aldım ama çabuk kurtuldum, görüntü nedeni ile açmak bile istemiyordum, bu modellerde va panel deyince 70 kere düşündükten sora almamak lazım. hadi üst sekment tvler de diyecek bir şey yok va panellere ama a101, bim, vs, gibi satıcıların orasından burasında kısıp zor bela tv haline dönüştürdükleri bu aletler de panel çok çok öne çıkıyor, onuda tek geçerim lg ıps panel bu satıcıların yüzünü karartmıyor alıcıları da çok memnun ediyor açıkçası...bir televizyonu gözünle izlemeden almayacaksın bunu 55uhl960 sayesinde kesin bir şekilde anladık teknik özellik giriş çıkış vs güzel ama görüntü vasat tat vermiyor
göz zevki sevgili dostum memnun olanlar çok çok hayırlı günlerde kullansın ne güzel işte. ama benden gibi bu tv den nefret edenleri de hoş karşılamanız lazım...bakınız bir örnek vereyim bu uhl 960 modelinden önce uhl950 modeli de satıldı a101 de kendim de aldım ve 100lerce methiye yazdım görüntü kalitesi benim göz bakışımla 10 numara beş yıldız, foruma bakarsanız çokça resim de ekledim, normal hd yayınlar bile abartmadan söyliyorum 4k yanından ayırt edemiyorsunuz mb230 panel ıps di. foruma konu da açtım resimler eşliğinde, uhl960=uhl 950 kıyaslaması açısından... sevgilerAlamadığım bir durum var bu 55 uhl 960 neden bu kadar kotuleniyor anlamadım. Arkadaş 55 inç tv 2700 tlye alınmış normalde iyi markalar 4500 - 5000 tl bu tvde gördüğüm en büyük eksiklik reNK doygunlugunun düşük olması seviye yüzde 60 ta diger tvlerin yüzde 30-35 te verdiği rengi veriyor bu kadar kusura olsun fiyatına göre çok çok iyi tv samsung ve diğer markalardan tv kullanmış biri olarak söylüyorum
Wind., güzel kardeşim mesajları okudum, şuanda polis özel harekat sınavlarına çalıştığım için tv'ye vakit ayırmıyorum. sınavlardan sonra sana özel bi dönüş yapacağım. tv'ler konusunda çok bilgi sahibi oldum. seninle herşeyi paylaşırım. ama zamanı değil şuan. sağlıcakla....