F
furkan0606
Yeni Üye
- 8 Ocak 2023
- 4
- 24
14 ocak da a 101 den mağazadan 55UA2263DT model televizyon aldım bugun vestel kurulumu yaptı neleri kontrol etmem lazım
İstanbuldaki mağazalarda da var gibi görünüyor.Toshiba 55UA2263DT Android Tv ( Lisanslı )
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Stok var 9500 TL iyi fiyat
Cihaza ait detaylı panel bilgisi
Merhabalar evimdeki sony 55xf9005 i 17.500₺ ye elimden çıkartıyorum, bizim burdaki bir a101 de 65ua2263 var eklediğim resimdeki etiketten panelin va mı ips mi oldugu anlaşılır mı acaba ? 14.599₺ şuanda fiyatı eskiden elektronikte en iyisini kovalardık ama artık gerek vakit azlıgı gerek sadece dizi ve maç zamanı tv yi açma dan dolayı beklentiler azaldı , bu tv beni üzer mi pişman olur muyum acaba sony den sonra illaki fark olur ama çok fazla hissedilir mi teşekkürler.
Her an kendimizi aşıyoruz diyorsunuz Sayın Başkan.Cihaza ait detaylı panel bilgisi
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Sony göremezsin ama tatminkar olursan iyi iş görecektir
Merhabalar evimdeki sony 55xf9005 i 17.500₺ ye elimden çıkartıyorum, bizim burdaki bir a101 de 65ua2263 var eklediğim resimdeki etiketten panelin va mı ips mi oldugu anlaşılır mı acaba ? 14.599₺ şuanda fiyatı eskiden elektronikte en iyisini kovalardık ama artık gerek vakit azlıgı gerek sadece dizi ve maç zamanı tv yi açma dan dolayı beklentiler azaldı , bu tv beni üzer mi pişman olur muyum acaba sony den sonra illaki fark olur ama çok fazla hissedilir mi teşekkürler.
Her an kendimizi aşıyoruz diyorsunuz Sayın Başkan.
Sony' deki kaliteye hiçbir şekilde zaten yaklaşamaz. 1200:1 kontrast oranı ile biraz karanlık kalabilir. Işık sızması genellikle IPS panellerin sıkıntısıdır. Bu panel VA' dan ziyade geliştirilmiş VA olan ADS paneldir. Dolayısıyla açı probleminde bir nebze çözüm sağlayacaktır. Ancak renk değerleri, kontrast oranı göz önüne alındığında, bir de sony ile kıyaslandığında son söz ancak "İş görür" olacaktır.Va panel anladığım kadarı ile teşekkürler , dediğim gibi sony den geçmeyi düşünüyorum sırf 65 inç oldugu için 55xf9005 trn fazlası ile memnunum aslında ama 65 lik bir android tv ye geçme fikrine kapıldık bakalım sorunsuz 3,4 sene götürsün panel problemi olmasında gerisi dert değil benim için, ışık sızması vs çok oluyor mu bu tv de ?