Büyük ihtimalle Bein Connect'ten kaynaklanıyordur, Digiturk kutudan izlediğiniz kadar akıcı ve net olmaz. TRT 4K veya Digitürk uydu alıcısı üzerinden izlediğinizde de yaparsa, görüntü ayarlarından resim seçeneklerine gidin. Motion Plus ayarlarını standarttan kişisel'e çekip titreme azaltma ayarını değiştirin.
Bence servis kaydı oluşturmayın, pahalı model bile alsanız yerine gelecek cihazda ışık sızması, bulutlanma vb. panel sorunları çıkmayacağının garantisi yok. Dertsiz başınıza dert almayın derim
İş nedeni ile geri dönüş yapamadım, kusura bakmayın. Hdmı ile kutuyu bağladıktan sonra durumu tekrardan değerlendireceğim. Yayın kalitesinden kaynaklı sıkıntıları televizyon da çok rahat bir şekilde, bu işten sizler gibi çok iyi anlamayan biri olarak anlayabiliyorum. Kalitesiz bir yayın ya da video açtığımız da tv’nin bunu kaliteli gibi göstermesini beklemek abes olur sanırım. Ayarlar kısmın da bahsettiğiniz ayarı buldum. Canlı izleyeceğim bir maçta bu ayarı anlamam daha iyi olacak sanırım. Fenerin bu gün ki maçın da hepsini deneyeceğim, teşekkür ederim.
Evet kesinlikle bu söylediklerinize katılıyorum. Tv’nin geri kalan her şeyinden çok memnunum. Panel vs konuların da hatasız çıkmış olması beni rahatlatıyor. Dediğiniz gibi gelecek ürünün de nasıl çıkacağınızı bilmiyoruz, o da çok ayrı bir risk olur. Sanırım anlamaya çalıştığım şey, bu problem ( tabi problemse ) diğer büyük ya da küçük diyebileceğiz problemler karşısın da ne kadar önemli. Cevaplarınız dan yanlış anlamadıysam, çok önemli değil.
Anormal bir durum değil ve zaten aslında yaşanan sprunların her zaman tamamı da tv kaynaklı durum değil. Tükettiğiniz içeriğin ne olduğu, bitrate değeri, codec yapısı, bant genişliği vs vs birçok değişken var etken var. Her zaman uyardığımız üzere görüntüyü sadece tv odaklı değerlendirmeyelim lütfen. bunun çekim, yayın ve aktarım döngüsündeki var olan/olabilecek bugları olduğunu da unutmamak gerekir. Kendi yaptığımız yüksek fps ve yüksek bitrate doğa ve sokak kayıtlarını tv lerde test edip, bu çekimlerimizi kendimiz değişik stillerde render ettikten sonra aynı tv ye bastığımızda olayın nasıl da sapıttığını 60hz ve 120hz tv lerde her seferinde test ve teyit ediyoruz. Mükemmel ürün demiyoruz ama üretim mantığını yerğine getiriyor diyebiliriz. Ürününüzü güzel günlerde kullanmanızı diliyorum.
Adem hocam mesajınızın temasını, videolarınızı izleyen, izahını yapmaya çalıştığınız hususları yakaladığımı düşünen biri olarak rahatlıkla anlıyor ve katılıyorum. Cevabınız ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
Son düzenleme: