Evil Belief
Yeni Üye
Hocam fotoğrafları siz mi çektiniz? Hangi panel bu acaba?Ürün görselleri eklendi ?

Ürün elinizdeyse çok kısa da olsa memnun olup olmadığınızı söyleyebilir misiniz? İnşallah yarın sabah almayı düşünüyorum da.
Hocam fotoğrafları siz mi çektiniz? Hangi panel bu acaba?Ürün görselleri eklendi ?

Yok TV başka bir arkadaşta, önce görselleri istedim Panel ilk sayfada yazdım ya panda diyeHocam fotoğrafları siz mi çektiniz? Hangi panel bu acaba?
Ürün elinizdeyse çok kısa da olsa memnun olup olmadığınızı söyleyebilir misiniz? İnşallah yarın sabah almayı düşünüyorum da.
Ben 65UL2163dt düşünüyordum forum sayesinde herseyi ile aynı olduğunu düşündüğüm için 5.750 tl 65U9510 aldım. Tavsiyem A101 bölge müdürlüklerine ulaşın yardımci olurlar hatta internet sitesinde satışta olur diye düşünüyorum.@yalcinkaya040 hocam 2163DT bulabildiniz mi?
Ben bütün şehri didik didik ettim, girmediğim A101 kalmadı, sadece 2063DT bulabildim. Onda da MB230 anakart olduğu için almadım.
2163 daha yeni olan MB180 anakartlı 2021 üretim model. Bunu seçmekle bence daha iyi yapmışsınız. Ben de 2163'ü çok aradım ama yaşadığım şehirdeki şubelerde bulamadım.Merhaba toshiba 2163 mü daha yeni yoksa 2063 mü ben 2063 almak için a101 e gittim 2163 u tavsiye ettiler onu aldım
Aynen yok65ul2163 de bluetooth yok sanırım. Panel farklılıkları dışında diğer tv ile aynı özellikere sahip. Dolby hdr falan.
Tek fark bluetooth gibç duruyor. 2163 de bluetooth var mı ?
AynıKanal geçişleri hızlı mı acaba ? Vestelin 65U9510 için yaptığınız inceleme videosundaki gibi mi kanal geçişleri?
Sizce fiyat olarak mantıklı mı?
İlk sayfada görseller mevcut karma panel olduğu için çok farklılık gösterir50ul2163dt modelini önerir misiniz? A101de renk canlılığı konusunda nasıldır