Seri no paylaşarakNasıl anlayacağız hangi panel olduğunu
Seri no paylaşarakNasıl anlayacağız hangi panel olduğunu
Tamamdır yarın fotoğrafını atarım buraya kutusununSeri no paylaşarak
Panda panel
Peki renk canlılığı konusunda memnun eder mi? 5mt karşısında izleyeceğiz belki bi 50cm göz hizamızın üstünde kalır en fazla?Panda panel
Eğer bu fiyata ideal derseniz alalım TVyi bugün. Acayip şekilde satılıyor çünkü her gün biyerde bi tv eksiliyor.Peki renk canlılığı konusunda memnun eder mi? 5mt karşısında izleyeceğiz belki bi 50cm göz hizamızın üstünde kalır en fazla?
Güle güle kullanın ,uzun zaman kullanırsınız inşallahYardımınız için teşekkürler, cihazı aldım. Yarın servis kaydını oluşturacağım. Bugün almam gerektiği için cevabınızı bekleyemedim. Kurulduktan sonra ben de cihaz hakkında yorumumu yaparım.
İnşallah, artık bir ürünü alırken kalitesinden çok satış sonrası desteğine ve garantisine bakıyorum. 3 yıl garanti ve vestel servis pek cazip geldi açıkçasıGüle güle kullanın ,uzun zaman kullanırsınız inşallah
Güle güle kullan resimler için teşekkürler. Dediğimiz gibi herkesin göz zevki farklı kimisi chot paneli begenirken sende bende panda paneli sevdik
Panda panel resimlerini ekledim. Siyah ve beyazlar çok hoşuma gitti, görüntü keskinliği de güzel. Yan açılardan panel yapısı gereği renkler soluyor ama beklediğimden iyi çıktı.