Sevkiyuksell
Yeni Üye
Teşekkür ederim bilgileriniz içinBu ürünün kumandasını elime ilk aldığımda hissettiğim şey çok uzun ve plastiği de çakmanın çakması şeklinde. O dediğiniz tuş da bulunmuyor.
@fikoloji hocam da demişti videoda ya sesli komutlu kumandayı almak lazım ya da bluetoothlu kulaklık almak gerekiyorbluetooth yok cihazda :(Teşekkür ederim bilgileriniz için@fikoloji hocam da demişti videoda ya sesli komutlu kumandayı almak lazım ya da bluetoothlu kulaklık almak gerekiyor
Sağlık olsunbluetooth yok cihazda :(
Panda panelden memnun musunuz?evet memnunuz, ama benim diğer panellerle kıyaslama yapacak tecrübem yok.Sağlık olsunPanda panelden memnun musunuz?
Benim de çok yok. Adem abiden öğreniyorum bende az çok. Adroid donma yapıyor mu acaba? Hakkınızı helal edin soru yağmuruna tutmuş oldum sizievet memnunuz, ama benim diğer panellerle kıyaslama yapacak tecrübem yok.

Ürünü ben de satın aldım fakat servis kuruluma gelmeden ünite almam gerekiyor bunun için de TV ayaklarının dış kısımları arası mesafeyi ölçmeliyim fakat ürünü servis gelmeden açamıyorum bu konuda yardımcı olabilir misiniz acaba? Ürününün kurulumu yapılan üyeler yardımcı olursa çok sevinirim.Yok TV başka bir arkadaşta, önce görselleri istedim Panel ilk sayfada yazdım ya panda diye![]()
Soldan sağa en dıştan 90cm, önden arkaya ölçünce de 25cm geliyor.Ürünü ben de satın aldım fakat servis kuruluma gelmeden ünite almam gerekiyor bunun için de TV ayaklarının dış kısımları arası mesafeyi ölçmeliyim fakat ürünü servis gelmeden açamıyorum bu konuda yardımcı olabilir misiniz acaba? Ürününün kurulumu yapılan üyeler yardımcı olursa çok sevinirim.
Hocam minnettarım çok sağolunSoldan sağa en dıştan 90cm, önden arkaya ölçünce de 25cm geliyor.
Bizimkinde Panda panel var dediğiniz gibi 150 dereceye kadar renklerinde bir sorun göremiyorum ben de VA panel olmasına rağmen. Titreme olayını ben de göremedim. Ben belki gözüm bundan daha iyisini görmediği için göremediğimi düşündüm.Cihazın panel türü servis menüsünde anlamadım ancak ekrana vurduğumda pır pır titreme yapmıyor ve yan açıdan görüntü kaybı oluşturmuyor. Kendi yorumum IPS panel olduğu. doğrularsanız sevinirim.