Horizon707
Süper Üye
- 4 Eyl 2020
- 795
Modlama ile açılıyor modlama destek konusundan yardım alabilirsiniz. TV'nin kendi içinde olan bir ayar değil.Onu nasıl yapacağım ideal ayarlar konusunda yardımcı olur musun
Modlama ile açılıyor modlama destek konusundan yardım alabilirsiniz. TV'nin kendi içinde olan bir ayar değil.Onu nasıl yapacağım ideal ayarlar konusunda yardımcı olur musun
Kendi yazılımı çok kötü dağıtıyor görüntuyu modlama garanti dışı bırakır miModlama ile açılıyor modlama destek konusundan yardım alabilirsiniz. TV'nin kendi içinde olan bir ayar değil.
Ben bilgili değilim bu konuda modlama ana konusundan destek alabilirsiniz. TEKNOWEST ve F fikoloji bilgi verebilir bu konuda.Kendi yazılımı çok kötü dağıtıyor görüntuyu modlama garanti dışı bırakır mi
Ustalar yardımcı olabilir misiniz nasıl yapılacakBen bilgili değilim bu konuda modlama ana konusundan destek alabilirsiniz. TEKNOWEST ve F fikoloji bilgi verebilir bu konuda.
Hakande9 biraz bekleyin yardımcı olurlar bildiğim kadarıyla F fikoloji hocam daha çok gündüzleri aktif oluyor TEKNOWEST geceleri aktif oluyor forumda gördükleri zaman cevaplarlar sorunuzu.Ustalar yardımcı olabilir misiniz nasıl yapılacak
Tamam teşekkürler inşallah çünkü görüntü ayarları çok kötüHakande9 biraz bekleyin yardımcı olurlar bildiğim kadarıyla F fikoloji hocam daha çok gündüzleri aktif oluyor TEKNOWEST geceleri aktif oluyor forumda gördükleri zaman cevaplarlar sorunuzu.
Memc le biraz düzelebilir ancak beklentinizi aşırı yüksek de tutmayın sonuçta ucuz bir tv 50hz panel ve düşük yenileme hızı sebebiyle böyle sıkıntılar olabilir. Mb230 un da bilinen böyle bir problemi var memc'i denersiniz belki çözer problemi.Tamam teşekkürler inşallah çünkü görüntü ayarları çok kötü
F forevergrey bu gün açıldı mı sende ne oldu ?memc modlama ile acilan bir özellik degil.
Yanlış etiketlediysem pardon hocam arkadaş garanti kapsamından çıkar mı diye sormuştu ona istinaden sizi etiketlemiştim aslında.Selamlar aslında yanlış etiket yapmışsınız ☺ ikimizde modlama yapmıyoruz.
TV modifiye konusunda destek alabilirsiniz.
Yada şöyle yapın vesteloji YouTube kanalimda Netflix modlama videosu var onu baz alarak
movie sense sekmesindeki memc ture yapıyorsunuz oluyor diye biliyorum.
hosbulduk
Doğru mudur ?
Bu konuların birinde arkadaş toolboxla açmıştı diye hatırlıyordum yanlış görmüş olmayım o zaman.memc modlama ile acilan bir özellik degil.
Yok kızmadım sadece yanlış kişilerden bilgi alıyorsunuz gibisinden söyledim ?Yanlış etiketlediysem pardon hocam arkadaş garanti kapsamından çıkar mı diye sormuştu ona istinaden sizi etiketlemiştim aslında.
vesteloji
Ustaları bulmuşken sorayım galiba farklı yazılımlar yüklenebiliyor tvlere mesela smart iptv gibi programlarda yüklenebiliyor sanırım.ben uhl650 sandım ayirttim gittim uhl 670 çıktı TV yazılım yeni daha acaba dedim yazılımsal mi çünkü görüntü çok dağılıyor hdr modunda olsun zaten iptvyi felaket dağıtıyor hatta beinconnect bile oyle videolarda daha iyi ama genede TV kanallarında çok kötü geldi bana sanki 720 p kalitesi gibi kalite açılınca da görüntü dağılıyor dediğim gibi dalgalanmalar oluyor Tv'de görüntudeYanlış etiketlediysem pardon hocam arkadaş garanti kapsamından çıkar mı diye sormuştu ona istinaden sizi etiketlemiştim aslında.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu konuların birinde arkadaş toolboxla açmıştı diye hatırlıyordum yanlış görmüş olmayım o zaman.
tv eger android degilse uygulama yüklenmiyor, Ss-iptv gibi uygulamalarin widget linkleri biliniyorsa tarayici veya webapptester uygulamasi ile kullanabilme imkani var..Ayrica üretici tarafindan kisitlanmis olan bazi özelliklerini modlama ile acma imkani var eger donanim olarak tv destekliyorsa.Ustaları bulmuşken sorayım galiba farklı yazılımlar yüklenebiliyor tvlere mesela smart iptv gibi programlarda yüklenebiliyor sanırım.ben uhl650 sandım ayirttim gittim uhl 670 çıktı TV yazılım yeni daha acaba dedim yazılımsal mi çünkü görüntü çok dağılıyor hdr modunda olsun zaten iptvyi felaket dağıtıyor hatta beinconnect bile oyle videolarda daha iyi ama genede TV kanallarında çok kötü geldi bana sanki 720 p kalitesi gibi kalite açılınca da görüntü dağılıyor dediğim gibi dalgalanmalar oluyor Tv'de görüntude