D
danielwellington
Yeni Üye
- 2 Eki 2020
- 5
- 35
Hocam tvde tivibu go uygulaması var mı?F fikoloji ustadim mb230 anakarta vodafone tv uygulamasıni yukleyebilir miyim
Hocam tvde tivibu go uygulaması var mı?F fikoloji ustadim mb230 anakarta vodafone tv uygulamasıni yukleyebilir miyim
Bu TV lere dışardan uygulama yüklenmiyorF fikoloji ustadim mb230 anakarta vodafone tv uygulamasıni yukleyebilir miyim
Hayırlı olsun, iyi seyirler diliyorum. Umarım memnun kalırsınız. Detaylı bir inceleme bekliyoruzarkadaşlar tv kalitesi guzel bu fiyata en alınır cihaz
Öncelikle kısaca kendi hikayemden bahsedeyim. İlk başta Techwood'a ait 43 inch 4K çözünürlükte smart tv alacaktım. Fiyatı 1900'dü bir ara kampanyayla n11'de 1750'ye kadar düştü. O esnada bütçeyi denk getiremedim. Sonra fiyatı 1900'e yükselince ısrarla 2-3 hafta düşmesini inatla bekledim, hata yaptım. Sonra baktım olacağı yok tam elimdeki bütçede uydu sipariş vermeye karar verdim "stokta tükendi"... Sonra rotayı[ A101'in web sitesinde 2200 liraya satılan Hi Level 50UHL650'ye döndürdüm. Bir, iki ufak indirimle 2150 lira seviyelerine geliyordu. 250 lira farkla 7 inch daha büyük almak mantıklı geldi. O esnada evin 5 dk uzağındaki A101 mağazasına da uğradım belki hazırda vardır direkt alırım diye en azından kargoyla, kırık çıkma ihtimaliyle uğraşmam diye düşündüm. Şuan yok ama Salı/Çarşamba bu ürün gelir dedi ben de 3-4 gün beklerim ne olacak ki dedim. Beni yanlış yönlendirdiler maalesef gelmedi. Bari web sitesi üzerinden alayım dedim yine "stokta tükendi"ye denk geldim. İnsan iki kere aynı hatayı nasıl yapar diye kendime kızdım. Hemen bölgeyi aradım beni yanlış yönlendirerek beklettiklerini var olan şansı kaçırdığımı söyledim. Onlar da bakalım dediler bir süre sonra dönüş yaptılar elimizde falanca mağazada aynı ürün var dediler. Fotoğraf attılar meğerse birkaç hafta sonra satılacak 670 kodlu bu ürünmüş. İlgili mağazadan beni aradılar gelip alabilirsin ama Perşembe bizde hesap günü dilersen o gün gel bizim için daha iyi olur bize katkın olmuş olur hedefi tutturmamız için dediler. Ürünün görsellerini whatsapp'tan attılar 650 ile her şey aynı denildi bölgeden fiyatta buna dahil. Neyse beklerim 2 gün dedim. O esnada evin yanındaki mağazaya gittim "670" ürünü oraya da gelmiş. Evin dibindekinden alıp çıkmak varken neden 10 km ötede evden uzak şahsi aracım olmadığı halde taksi tutup almak zorunda olduğum mağazaya gideyim ki dedim. Mağaza elemanlarına söyledim. Bizim bunu satmamıza izin vermiyorlar. Bölgeyle konuşacağız senin için izin çıkarsa alırsın diye. Maalesef bölge o mağazadan almama izin vermiyor ama taaa bilmem nerede olana mecbur bıraktı. Perşembe akşamı aradım uzakta olanı bakın bölge müdürleri satışına izin vermiyor bizim buradaki mağazaya gerekirse satışa bloke bile koyuyormuş satabileceğinizden emin misiniz diye evet dediler. O zaman geliyorum dedim.
O fiyatlara vestel garantili bu tv kaçırılmazBugün A101e gelmiş,fiyat 2400 dediler
Bu TV nin ölçüleri nedir acaba ?O fiyatlara vestel garantili bu tv kaçırılmaz
50inc 127cmBu TV nin ölçüleri nedir acaba ?
50inc 127cm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bugün a101’e gidip sordum, 2200 dediler. Barkodu okutup kontrol eder misiniz dedim, bir baktılar ki 2400 1 hafta bile olmadan 200 lira fişeklediler, sinirim bozuldu... acele etmeyip biraz daha beklemeye karar verdim. taksitli alınca 2550 civarı birşey oluyor...670'in speclerini sisteme girdiklerinde, detaylı inceleme sonrası belki alırım. veya başka bir modele doğru yöneleceğim. bu saatten sonra her şey cebi yakacak gibi gözüküyor...
Doğrudur mb230 kullaniyorum cok hizli takılmadan islemleri yapiyor. Iyi ki uhl650 yerine uhl670 gondermis a101 ?Az önce vestel'in yazılım birimi de çalışan bir arkadaşımla görüştüm. MB230 MB130'a göre daha stabil ve yeni bir proje olduğunu söyledi.
Bende yok hocam memc yi açın bi istersenizArkadaşlar ben geçen perşembe günü aldım TV'yi a101 den 2400 TL'ye 4k görüntü çok iyi ama sorun var galiba yazilimsal mi donanimsalmi ustalar bilir.tvde dinamik modunda iptvde olsun uydu üzerinden izlerken olsun top havada süzülürken sanki iz bırakarak gidiyor diğer hı level 50uhl670 kullanan arkadaşlar yaşadı mı bunu yada ben mi yaşadım tek TV'ye uzaklığım 2 metre falan
Onu nasıl yapacağım ideal ayarlar konusunda yardımcı olur musunBende yok hocam
Bende yok hocam memc yi açın bi isterseniz