50uhl670 A101

H Çevrimdışı

Halil4207

Aktif Üye
27 Eyl 2020
73
35
IMG_20201003_101624.jpg
IMG_20201003_101619.jpg
IMG_20201003_101612.jpg
arkadaşlar tv kalitesi guzel bu fiyata en alınır cihaz

M Çevrimdışı

mottodijital

Yeni Üye
5 Eki 2020
3
34
Selamlar, UHL670 modelini satın altım. Sorularınız varsa yardımcı olabilirim.

Öncelikle kısaca kendi hikayemden bahsedeyim. İlk başta Techwood'a ait 43 inch 4K çözünürlükte smart tv alacaktım. Fiyatı 1900'dü bir ara kampanyayla n11'de 1750'ye kadar düştü. O esnada bütçeyi denk getiremedim. Sonra fiyatı 1900'e yükselince ısrarla 2-3 hafta düşmesini inatla bekledim, hata yaptım. Sonra baktım olacağı yok tam elimdeki bütçede uydu sipariş vermeye karar verdim "stokta tükendi"... Sonra rotayı[ A101'in web sitesinde 2200 liraya satılan Hi Level 50UHL650'ye döndürdüm. Bir, iki ufak indirimle 2150 lira seviyelerine geliyordu. 250 lira farkla 7 inch daha büyük almak mantıklı geldi. O esnada evin 5 dk uzağındaki A101 mağazasına da uğradım belki hazırda vardır direkt alırım diye en azından kargoyla, kırık çıkma ihtimaliyle uğraşmam diye düşündüm. Şuan yok ama Salı/Çarşamba bu ürün gelir dedi ben de 3-4 gün beklerim ne olacak ki dedim. Beni yanlış yönlendirdiler maalesef gelmedi. Bari web sitesi üzerinden alayım dedim yine "stokta tükendi"ye denk geldim. İnsan iki kere aynı hatayı nasıl yapar diye kendime kızdım. Hemen bölgeyi aradım beni yanlış yönlendirerek beklettiklerini var olan şansı kaçırdığımı söyledim. Onlar da bakalım dediler bir süre sonra dönüş yaptılar elimizde falanca mağazada aynı ürün var dediler. Fotoğraf attılar meğerse birkaç hafta sonra satılacak 670 kodlu bu ürünmüş. İlgili mağazadan beni aradılar gelip alabilirsin ama Perşembe bizde hesap günü dilersen o gün gel bizim için daha iyi olur bize katkın olmuş olur hedefi tutturmamız için dediler. Ürünün görsellerini whatsapp'tan attılar 650 ile her şey aynı denildi bölgeden fiyatta buna dahil. Neyse beklerim 2 gün dedim. O esnada evin yanındaki mağazaya gittim "670" ürünü oraya da gelmiş. Evin dibindekinden alıp çıkmak varken neden 10 km ötede evden uzak şahsi aracım olmadığı halde taksi tutup almak zorunda olduğum mağazaya gideyim ki dedim. Mağaza elemanlarına söyledim. Bizim bunu satmamıza izin vermiyorlar. Bölgeyle konuşacağız senin için izin çıkarsa alırsın diye. Maalesef bölge o mağazadan almama izin vermiyor ama taaa bilmem nerede olana mecbur bıraktı. Perşembe akşamı aradım uzakta olanı bakın bölge müdürleri satışına izin vermiyor bizim buradaki mağazaya gerekirse satışa bloke bile koyuyormuş satabileceğinizden emin misiniz diye evet dediler. O zaman geliyorum dedim.

Tabi önceden forumu da okumuştum maliyet artıyor diye kendim kurmaya karar verdim o yüzden mağazada önceden kontrol edecektim. Bindim taksiye gittim 2200'ü önceden banka kartıma yükleyip gittim. Önce 40 liraya bir askı aparatı aldım Metro mağazasından. Sonra A101'E gelince ürünü kutudan çıkarıp kontrol etmek istediğimi, prize takacağımı vs söyledim biraz mırın kırın ettiler alacak olan kişi benim size zaten alacağımı taahhüt ediyorum sadece kırık vs durumuna karşı görmek istiyorum çünkü evde kurulumunu ben yapacağım mağazadan ayrıldıktan sonra tüm sorumluluğu bana ait olacaksa mağazadan sağlam aldığımı bilmek zorundayım dedim. Neyse açtık kontrol ettik bir problem yok. Kasadan geçirdik taaak 2400 dedi. Ben şok oldum. Hani bu ürün 2200'dü emin misiniz dedim evet dediler. Siz de bölge de 2200 dediniz bana 2400 olduğunu bilsem giderim 2700'e 55 inc alırdım karta bile parayı ona göre yatırıp geldim dedim. Açmışız bir kere kutuyu iade etme şansım da yok. Orada delirecektim resmen kazıklanmış hissettim. Zaten o bütçeye çıkacak olsam başka alternatif bakardım. Cüzdanı diğer hesabımda olan küsüratlarla beraber zar zor 2400 bulup verdim. Cebimde taksiye bile ucu ucuna para kaldı. Anlayacağınız 1750'lerden taksi şu bu masraflarıyla 2500'e kadar çıkmış oldum yaptığım hatalardan dolayı.

Ürünü evde sorunsuz kurdum. Neyseki TV çok güzel bir ürünmüşte o can sıkıntısını kısmen aldı. Muhtemelen ürün 15 Ekim ve sonrası satışa sunulacağı için ani kur yükselmesini de göz önünde bulundurup 2400'e çıkartılmış + forumda belirtilenlere göre daha düşük model bir anakarta geçilmiş 650'ye kıyasla.

? En azından bu fiyatta ürünü almayı bekleyenler için alternatif sunmak istiyorum. Dijitsu'nun şu modelini ( ) alıp + yanına bir android box alırsanız aynı hesaba gelir. Ayrıca android boxa istediğiniz uygulamaları kurma avantajınız olur.

? Ayrıca Hepsibura Dev İndirim Günleri kapsamında bugün saat 15-18 arası şu ürünü indirimli satacak fiyatını henüz bilmiyorum ama 2700'lere düşerse bence kaçırmayın:

Son düzenleme:
theCrow Çevrimdışı

theCrow 

Yeni Üye
28 Eyl 2020
26
Bu TV nin ölçüleri nedir acaba ?
50inc 127cm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bugün a101’e gidip sordum, 2200 dediler. Barkodu okutup kontrol eder misiniz dedim, bir baktılar ki 2400 :) 1 hafta bile olmadan 200 lira fişeklediler, sinirim bozuldu... acele etmeyip biraz daha beklemeye karar verdim. taksitli alınca 2550 civarı birşey oluyor...670'in speclerini sisteme girdiklerinde, detaylı inceleme sonrası belki alırım. veya başka bir modele doğru yöneleceğim. bu saatten sonra her şey cebi yakacak gibi gözüküyor...

Son düzenleme:
I Çevrimdışı

ismo45

Yeni Üye
21 Tem 2019
13
39
50inc 127cm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bugün a101’e gidip sordum, 2200 dediler. Barkodu okutup kontrol eder misiniz dedim, bir baktılar ki 2400 :) 1 hafta bile olmadan 200 lira fişeklediler, sinirim bozuldu... acele etmeyip biraz daha beklemeye karar verdim. taksitli alınca 2550 civarı birşey oluyor...670'in speclerini sisteme girdiklerinde, detaylı inceleme sonrası belki alırım. veya başka bir modele doğru yöneleceğim. bu saatten sonra her şey cebi yakacak gibi gözüküyor...

Az önce vestel'in yazılım birimi de çalışan bir arkadaşımla görüştüm. MB230 MB130'a göre daha stabil ve yeni bir proje olduğunu söyledi.

H Çevrimdışı

Halil4207

Aktif Üye
27 Eyl 2020
73
35
Az önce vestel'in yazılım birimi de çalışan bir arkadaşımla görüştüm. MB230 MB130'a göre daha stabil ve yeni bir proje olduğunu söyledi.
Doğrudur mb230 kullaniyorum cok hizli takılmadan islemleri yapiyor. Iyi ki uhl650 yerine uhl670 gondermis a101 ?

Hakande9 Çevrimdışı

Hakande9 

Aktif Üye
28 Eyl 2020
218
31
Arkadaşlar ben geçen perşembe günü aldım TV'yi a101 den 2400 TL'ye 4k görüntü çok iyi ama sorun var galiba yazilimsal mi donanimsalmi ustalar bilir.tvde dinamik modunda iptvde olsun uydu üzerinden izlerken olsun top havada süzülürken sanki iz bırakarak gidiyor diğer hı level 50uhl670 kullanan arkadaşlar yaşadı mı bunu yada ben mi yaşadım tek TV'ye uzaklığım 2 metre falan

H Çevrimdışı

Halil4207

Aktif Üye
27 Eyl 2020
73
35
Bende yok hocam
Arkadaşlar ben geçen perşembe günü aldım TV'yi a101 den 2400 TL'ye 4k görüntü çok iyi ama sorun var galiba yazilimsal mi donanimsalmi ustalar bilir.tvde dinamik modunda iptvde olsun uydu üzerinden izlerken olsun top havada süzülürken sanki iz bırakarak gidiyor diğer hı level 50uhl670 kullanan arkadaşlar yaşadı mı bunu yada ben mi yaşadım tek TV'ye uzaklığım 2 metre falan
Bende yok hocam memc yi açın bi isterseniz

Geri
Üst Alt