Yarin teslimat diyor kargo bakalim hocam 50uhl650 gelir inşallah ) uhl670 gelirse de kullanmaya devam edeceğimBugün geliyor ürün size mesaj geldimi kargodan
Yarin teslimat diyor kargo bakalim hocam 50uhl650 gelir inşallah ) uhl670 gelirse de kullanmaya devam edeceğimBugün geliyor ürün size mesaj geldimi kargodan
Bana 50UHL670 Geldi :( iptal ettim almadım ürünü şikayet edicemYarin teslimat diyor kargo bakalim hocam 50uhl650 gelir inşallah ) uhl670 gelirse de kullanmaya devam edeceğim
Urun geldikten sonra mi iade ettiniz gelmeden mi iptal ettinizBana 50UHL670 Geldi :( iptal ettim almadım ürünü şikayet edicem
Geldi ürün kabul etmedim model farklı dedim sipariş ettiğimdenUrun geldikten sonra mi iade ettiniz gelmeden mi iptal ettiniz
B berkozy ye de 670 gelmişti size de oyle gwldiyse bana da buyuk ihtimal 670 gelir ozaman
Sadece vestel markası alanlara 500 TL indirim, 4000tl üzerinde ürün alanlara valla ben Vestel 65 inç TV alaçaktım müşteri hizmetlerini aradım apuk sapuk telefon sistemi bir türlü müşteri hizmetlerine olaşamadım inannın kardeşlerim o andan sonra dedim vestel aldım bunlara ulaşmak zor soğudum ve Vestel ürünü almaktan vaz geçtim zaten 2021 yılına gireceğiz halen 2016 dan 2019 yıl üretimini eritiyor yeni ürün yok üretmezler hani biz Türkler dedikya yerli malı kullanalım bu vestelden bundan dolayı eski sistemleri çok pahalı olarak satıyor LG kullanıcısıyım bu markada ürünü satıyor garanti sonrası yedek mazemem yok aslında en az 7 ila 10 yıl sattığı ürünün yedek parçasını bulundurmak zorunda Türkiye'de elektironik sistemi çök müş win 95 kullanıyorlar sanki bi format atın fabrika ayarlarına dönerse belki win 10 kullanmak zorunda olur o zaman teknolojisini yeniler diye düşünüyorum:Arkadaşlar hi level 50 UHL 650 nin
Vestel TV de model olarak karşılığı var mı?
Tam olarak bu model Vestel de hangisinin karşılığı oluyor?
N11 den msj geldi şimdi bana Özel yarına kadar geçerli indirim kuponu tanımlanmış...
Sadece Vestel ürünlerinde geçerli ve vakit az...
Hi level 50 UHL 650 nin Vestel TV olarak birebir karşılığı varsa şu indirimi kaçırmamak için soruyorum?
Adem Helvacı
Evet halil bey 2 3 mağaza vermedi haftaya satışa cıkacak diye en son ısrar üzerine alabildimF Ferdiovalı magazadan mi aldiniz
Hayırlı olsun. Bakabildinizmi hocam tv televizyonaEvet halil bey 2 3 mağaza vermedi haftaya satışa cıkacak diye en son ısrar üzerine alabildim