geceninbirvakti
Aktif Üye
- 21 Ara 2017
- 561
Merhaba değerli arkadaşlar, Hotbird uydusunda izleyebileceğim 4K kanal var mı?
Desteğinizi rica ederim.
Desteğinizi rica ederim.
Nasa 4k, Fashion tv 4k, Hotbird 4k kanalları şifresiz olarak mevcut
Hocam merkezi sisteme 3 uydu ve 1 dvr yada nvr tanımlanabilir sizin merkezi sisteme kaç uydu tanımlandı eğer hotbird uydusu kurulmuşsa izlersiniz bunu da en doğru yöneticiniz bilirMerhaba,
Merkezi sistem uydu var binada, sanırım Turksat'a ayarlı. Bu şekilde NASA 4K izlemem mümkün mü? (sorum saçma olabilir anlamıyorum pek bu uydu işlerinden:giggle
Hocam merkezi sisteme 3 uydu ve 1 dvr yada nvr tanımlanabilir sizin merkezi sisteme kaç uydu tanımlandı eğer hotbird uydusu kurulmuşsa izlersiniz bunu da en doğru yöneticiniz bilir
yönetici benim ama bilmiyorum
nasıl emin olabilirim hangi uydular tanımlanmıştır diye? TV'den deneyerek anlayabilir miyim?
1 i turksat 1 i dijiturk diğeri de kontrol etmek gerekli çanaklarının yönünü görme ihtimaliniz yoksa tek tek denemelisiniz
Yukarı olan frekanslarla uyduyu bulamazsın referans frekansı lazım tv vestelse anten kurulumu diseqc seçip büyük ihtimalle 1 türksat 2 hotbird 3 dijiturk dür bunu ayarlayıp kaydet hotbird referans frekansı 11642/H/27500 ise doğrudur değilse bununla değiştir zaten uydu kurulu ise sinyali görürsünçanakların yönünü de görsem anlamam heralde en iyisi ben eve geçince yukarıdaki frekansları gireyim uyduyu hotbird seçeyim, bakalım nolacak..
teşekkürler