40 Katır mı, 40 Satır mı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sota
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@BlackB, hocam huzur var diye bu foruma geldik burayıda karıştırmaya çalışıyolar birkaçtane çakal geldimi yönetimde görmezden geldimi burasıda çekilmez olur.neyseki yönetim sağlam göz yummuyor.

Her zaman her yerde var ve var olacak bu tipler.. çok gereksiz gündeme bile getirmek böylelerini.. bu konuyla hayatımdan çaldığınız 3 dakika mı bana geri verin abi:deli1

Zuhahahaha, hayata bakış açısı ne kadar güzel :kop

@BlackB, hocam huzur var diye bu foruma geldik burayıda karıştırmaya çalışıyolar birkaçtane çakal geldimi yönetimde görmezden geldimi burasıda çekilmez olur.neyseki yönetim sağlam göz yummuyor.

Yönetim derken?

Sen nesin ustacım :kas

Siz olmasanız, sizin moderasyon mücadeleniz olmasa bizim (Hepimizin) Yönetimi ne olur ?

İyi ki varsınız ?

Al sana yönetim :sopa ( Üye banlama hariç tüm yetkılerin var hala yönetim diyor :haha )

Ekleme : Herhangıbırını spam olarak ısaretlersen sıstem o kısının hesabını askıya alır yanı uye banlama yetkınde var :kas

Al sana yönetim :sopa ( Üye banlama hariç tüm yetkılerin var hala yönetim diyor :haha )

Ekleme : Herhangıbırını spam olarak ısaretlersen sıstem o kısının hesabını askıya alır yanı uye banlama yetkınde var :kas

@TEKNOWEST

img-alkoliknezaketihq-889.jpg

İşte ben bu yüzden "beğen" olarak gizliyorum,bu olaylar değişmez ,2001de neyse 2019 da da öyledir,sinir olduğunla kalır insan :)

Geri
Üst Alt