40 Katır mı, 40 Satır mı

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
BlackB BlackB, hocam huzur var diye bu foruma geldik burayıda karıştırmaya çalışıyolar birkaçtane çakal geldimi yönetimde görmezden geldimi burasıda çekilmez olur.neyseki yönetim sağlam göz yummuyor.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
BlackB BlackB, hocam huzur var diye bu foruma geldik burayıda karıştırmaya çalışıyolar birkaçtane çakal geldimi yönetimde görmezden geldimi burasıda çekilmez olur.neyseki yönetim sağlam göz yummuyor.

Yönetim derken?

Sen nesin ustacım :kas

Siz olmasanız, sizin moderasyon mücadeleniz olmasa bizim (Hepimizin) Yönetimi ne olur ?

İyi ki varsınız ?

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,805
Al sana yönetim :sopa ( Üye banlama hariç tüm yetkılerin var hala yönetim diyor :haha )

Ekleme : Herhangıbırını spam olarak ısaretlersen sıstem o kısının hesabını askıya alır yanı uye banlama yetkınde var :kas

D Çevrimdışı

Daidalos 

✌ ✌ ✌ ✌
Süper Üye
22 Kas 2018
810
Al sana yönetim :sopa ( Üye banlama hariç tüm yetkılerin var hala yönetim diyor :haha )

Ekleme : Herhangıbırını spam olarak ısaretlersen sıstem o kısının hesabını askıya alır yanı uye banlama yetkınde var :kas

TEKNOwest TEKNOWEST

img-alkoliknezaketihq-889.jpg

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
İşte ben bu yüzden "beğen" olarak gizliyorum,bu olaylar değişmez ,2001de neyse 2019 da da öyledir,sinir olduğunla kalır insan :)

Geri
Üst Alt