40 Katır mı, 40 Satır mı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sota
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çocuk yaw, internette giren herkesi kelli felli mi sanıyorsunuz?

@Sota daha durun kimleri (inşallah görmeyiz de) göreceğiz. Bizim bir Renault 9-11 forumumuz vardı 10 yıl önce adam hem kendi :sirit hemde arabasının contasını yakmış. Adama diyoruz ki genelde sadece conta değiştirmekle olmaz üst kapağın kontrol edilip gerekiyorsa taşlanması lazım. Sonuçta ciddi bir para vereceksiniz diyoruz. Adam bize siz maliyeti yükseltmeye çalışıyorsunuz. Sizin gibiler yüzünden insanlar sanayiye gelmek istemiyor diyor. Sanki ben oto tamircisiyim. Daha neler neler diyor. Adama 3-5 konuya da ileri geri yazınca banı yedi sonra da forumdan atıldı. Böyleleri çıkıyor maalesef. Cehalet mi dersin ne dersen de artık..

anlıyamadığım sitenin suçu ne ? :haha

Not: Konu başlığı düzenlenmeli " S..... misin ? Sabaha mı bırakırsın" uygun bence ( Ben küfür etmedim noktaları herkes kendi zihni ile doldurur. )
Ben silinsin mi anladım ?

40 satırmı, 40 katır mı ?
El cevap : direk JOP :kas

Forumlar, forum gibi olduğu sürece böyle çıkıntılar hep olacaktır... Zamana yenilerek, forumlar, sosyal medya formatına dönüştüğü zaman, bu çıkıntılar normal olarak görülecek...

Kaliteyi korumak zorundayız. :hihi

Kaliteyi korumak zorundayız. :hihi
Evet, niyet ve çaba bu zaten... Fakat, sosyal medya virüsleri özellikle kalabalık forumlara kolayca bulaşıyor ve zamanla farkında olmadan forum işleyişi o yöne doğru gidiyor maalesef.

Evet, niyet ve çaba bu zaten... Fakat, sosyal medya virüsleri özellikle kalabalık forumlara kolayca bulaşıyor ve zamanla farkında olmadan forum işleyişi o yöne doğru gidiyor maalesef.

İstedikleri kadar gelsinler hocam, bu forumda trollere geçit yok. :bilmiyom

Katranı kaynatmakla olmaz ki şeker cinsini dütlediğim cinsine çeker misali.. o tiplemelerin dötünü kırarım..

forumun damatlar koğuşu yokmu oraya gönderin orada si*****

Hocam bu konuda ben oldukça agresif tutum sergiliyorum. Ahmetim genelde daha ılımandır ama o bile çıldırdıysa artık ne diyelim.
Burada tertemiz bir aile olarak kalmak en temel hedefimiz, birileri iki post fazla atsın diye kimseye canım cicim de yapmamak en öncelikli düsturumuz.

Tavsiyeforum Kuralları Madde 1 : Ya bizim (ailemizin) istediğimiz gibi, ya da hiç :ok

Her zaman her yerde var ve var olacak bu tipler.. çok gereksiz gündeme bile getirmek böylelerini.. bu konuyla hayatımdan çaldığınız 3 dakika mı bana geri verin abi:deli1

Geri
Üst Alt