3000-3500 TL Telefon Tavsiyesi (Sipariş Verildi)

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,497
Umut batarya ile ne alakası var işlemcisi 730 g, 8 gb ram var, 128 rom, süper amoled ekranı da var, kamerası da gayet yeterli zaten önerirken özellikle ağır ve büyük gelmezse diye belirttim. Soruyu soran arkadaş da yoğun kullanım yapacağım demiş işle ilgili, batarya da ekstrası olur.
Birbirine çok yakın işlemciler. Hatta 720G resim işleme de daha iyi iş çıkaracaktır muhtemelen.
Şarj düşmanı One UI ve 213 Gram ağırlık söz konusu olduğunda bence tercih edilesi değil.

Pubg oynayacak insana gider bence.
Ki Samsung'un da bu modeli sırf pazar payı yapmak için ürettiği de bir gerçek.
İçerisinde batarya ve panel dışında Samsung'a ait bir şey yok muhtemelen. :kiskis

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
48
Birbirine çok yakın işlemciler. Hatta 720G resim işleme de daha iyi iş çıkaracaktır muhtemelen.
Şarj düşmanı One UI ve 213 Gram ağırlık söz konusu olduğunda bence tercih edilesi değil.

Pubg oynayacak insana gider bence.
Ki Samsung'un da bu modeli sırf pazar payı yapmak için ürettiği de bir gerçek.
İçerisinde batarya ve panel dışında Samsung'a ait bir şey yok muhtemelen. :kiskis
Hangisinde var yahu bunun en azından paneli Samsung, Opponun adı dışında kendine ait neyi var ki ?

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
48
Samsung arayüzü düzeltmemekte ısrarcı, sorun bu.
Bir de anlamsız bir batarya fetişinde ısrarcı.
Madem 7000 mAh koymak akıllıca, o zaman koysun amiral gemisine de görelim? :kiskis
Şimdi ben benchmark değerlerine baktım ve mah değerlerine göre kıyasladım her iki telefonda aşağı yukarı aynı oranda harcıyor bataryayı

Screenshot_20210211-001859512a616eeba8a5a1.png
Screenshot_20210211-001603339b8198a862485b.png

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
48
Samsung arayüzü düzeltmemekte ısrarcı, sorun bu.
Bir de anlamsız bir batarya fetişinde ısrarcı.
Madem 7000 mAh koymak akıllıca, o zaman koysun amiral gemisine de görelim? :kiskis
Bir de amiral gemiye niye koysun onun müşterisinin derdi gösteriş, şıklık, incelik, pile falan bakmaz onlar ama akşamı da çıkartamaz ?

ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,102
41
Orta seviye sayılabilecek cihazlar işte.
Üst seviyeye de çıkınca manzara aynı.

Apple dışındaki cihazlar kullan at tadında.
ROM ile sadece ömrü uzatılıyor ama ekosistem planlı eskitmeye fazlasıyla elverişli.
Apple'daki kalite kontrolü Google'da yok.

Apple'da öldürürken süründürüyor o ayrı konu. Bakmayın siz hala 6+ falan kullanıyorum diyenlere, o cihazların ömrü biteli seneler oldu.

Kısacası bu devirde tüm aygıtlar kullan-at mantığıyla üretiliyor.

Media Mark gittim salı günü bakayım dedim taksitli falan bişey bi girdim baştan ram 3gb Allaaahh ordan oraya tezgahın sonu 8gb bütçe 3 katı :)

90 hz 140 hz çekirdekler grafik işlemciler ekran boyutu bilmem ne

Çıkardım cebimden note 4 ü dedim az daha idare edecez o zaman

Almak için gittim kafa çorba oldu çıktım işin özü o satılacak telefon varsa o karmaşada oda satılmaz zaten

Eskiden takip etmek kolaydı şimdi imkansız olmuş bugün iyi diye aldığın yarın hemen yeni modeli çıkıyor saçma sapan bi tüketim çılgınlığı oluşmuş

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,497
Media Mark gittim salı günü bakayım dedim taksitli falan bişey bi girdim baştan ram 3gb Allaaahh ordan oraya tezgahın sonu 8gb bütçe 3 katı :)

90 hz 140 hz çekirdekler grafik işlemciler ekran boyutu bilmem ne

Çıkardım cebimden note 4 ü dedim az daha idare edecez o zaman

Almak için gittim kafa çorba oldu çıktım işin özü o satılacak telefon varsa o karmaşada oda satılmaz zaten

Eskiden takip etmek kolaydı şimdi imkansız olmuş bugün iyi diye aldığın yarın hemen yeni modeli çıkıyor saçma sapan bi tüketim çılgınlığı oluşmuş
Media Markt gibi yerlerden almanı tavsiye etmem.

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,497
Şimdi ben benchmark değerlerine baktım ve mah değerlerine göre kıyasladım her iki telefonda aşağı yukarı aynı oranda harcıyor bataryayı

Screenshot_20210211-001859512a616eeba8a5a1.png
Screenshot_20210211-001603339b8198a862485b.png
Şarjı bu şekilde değil de aynı senaryo ile kullanıp kıyaslamak gerek.
Ayrıca 7000'e rağmen 4000'lik ile aynı harcıyorsa orada ters giden bir şeyler bariz vardır.

Hem benchmark konusunda geçmişte hile yapan Samsung'a bu konuda kolay kolay güvenmem.

Geri
Üst Alt