BlackSea
Emektar
- 3 Eki 2017
- 1,939
- 33
Mi9T veya mi9 lite listedekilerin hepsinden iyidir . Benim düşüncemEk olarak Mi 9T gibi eski modeller de aklımda var ama hafıza kartı desteği de önemli benim için.
Mi9T veya mi9 lite listedekilerin hepsinden iyidir . Benim düşüncemEk olarak Mi 9T gibi eski modeller de aklımda var ama hafıza kartı desteği de önemli benim için.
Kapını çalmasınlar da.Kayıt işi bende yok çok şükür... Sekiz tane telefon aldım kayıtsız ve hiç bir sorun yaşamadım, fazladan har(a)ç verip haramilere çar çur ettirmeye gerek yok şahsen.
Mi9T hala satılıyor mu ki?Mi9T veya mi9 lite listedekilerin hepsinden iyidir . Benim düşüncem
Birbirine çok yakın işlemciler. Hatta 720G resim işleme de daha iyi iş çıkaracaktır muhtemelen.Umut batarya ile ne alakası var işlemcisi 730 g, 8 gb ram var, 128 rom, süper amoled ekranı da var, kamerası da gayet yeterli zaten önerirken özellikle ağır ve büyük gelmezse diye belirttim. Soruyu soran arkadaş da yoğun kullanım yapacağım demiş işle ilgili, batarya da ekstrası olur.
Hangisinde var yahu bunun en azından paneli Samsung, Opponun adı dışında kendine ait neyi var ki ?Birbirine çok yakın işlemciler. Hatta 720G resim işleme de daha iyi iş çıkaracaktır muhtemelen.
Şarj düşmanı One UI ve 213 Gram ağırlık söz konusu olduğunda bence tercih edilesi değil.
Pubg oynayacak insana gider bence.
Ki Samsung'un da bu modeli sırf pazar payı yapmak için ürettiği de bir gerçek.
İçerisinde batarya ve panel dışında Samsung'a ait bir şey yok muhtemelen.![]()
Kapım herkese açık... ?Kapını çalmasınlar da.![]()
Samsung arayüzü düzeltmemekte ısrarcı, sorun bu.Hangisinde var yahu bunun en azından paneli Samsung, Opponun adı dışında kendine ait neyi var ki ?
Şimdi ben benchmark değerlerine baktım ve mah değerlerine göre kıyasladım her iki telefonda aşağı yukarı aynı oranda harcıyor bataryayıSamsung arayüzü düzeltmemekte ısrarcı, sorun bu.
Bir de anlamsız bir batarya fetişinde ısrarcı.
Madem 7000 mAh koymak akıllıca, o zaman koysun amiral gemisine de görelim?![]()
Bir de amiral gemiye niye koysun onun müşterisinin derdi gösteriş, şıklık, incelik, pile falan bakmaz onlar ama akşamı da çıkartamaz ?Samsung arayüzü düzeltmemekte ısrarcı, sorun bu.
Bir de anlamsız bir batarya fetişinde ısrarcı.
Madem 7000 mAh koymak akıllıca, o zaman koysun amiral gemisine de görelim?![]()
Orta seviye sayılabilecek cihazlar işte.
Üst seviyeye de çıkınca manzara aynı.
Apple dışındaki cihazlar kullan at tadında.
ROM ile sadece ömrü uzatılıyor ama ekosistem planlı eskitmeye fazlasıyla elverişli.
Apple'daki kalite kontrolü Google'da yok.
Apple'da öldürürken süründürüyor o ayrı konu. Bakmayın siz hala 6+ falan kullanıyorum diyenlere, o cihazların ömrü biteli seneler oldu.
Kısacası bu devirde tüm aygıtlar kullan-at mantığıyla üretiliyor.
Media Markt gibi yerlerden almanı tavsiye etmem.Media Mark gittim salı günü bakayım dedim taksitli falan bişey bi girdim baştan ram 3gb Allaaahh ordan oraya tezgahın sonu 8gb bütçe 3 katı
90 hz 140 hz çekirdekler grafik işlemciler ekran boyutu bilmem ne
Çıkardım cebimden note 4 ü dedim az daha idare edecez o zaman
Almak için gittim kafa çorba oldu çıktım işin özü o satılacak telefon varsa o karmaşada oda satılmaz zaten
Eskiden takip etmek kolaydı şimdi imkansız olmuş bugün iyi diye aldığın yarın hemen yeni modeli çıkıyor saçma sapan bi tüketim çılgınlığı oluşmuş
Şarjı bu şekilde değil de aynı senaryo ile kullanıp kıyaslamak gerek.Şimdi ben benchmark değerlerine baktım ve mah değerlerine göre kıyasladım her iki telefonda aşağı yukarı aynı oranda harcıyor bataryayı
![]()
![]()
AMOLED ekran olaymış iyiymiş.Mi 10 lite 5G takip ettiğim bir cihaz orta segment cihaz arayanların radarına girebilir ?