Menü 4725 yapıp diagnostic den fabrika ayarlarını seç tekrar deneyazılım yükleme esnasında yüzde 99 da kalıp ilerlemiyor neden olabilir. teşekkürler
Not; elinde full yazımın ve garantin devam ediyorsa V3 deneyebilirsiniz çoğu çalışıyor
Menü 4725 yapıp diagnostic den fabrika ayarlarını seç tekrar deneyazılım yükleme esnasında yüzde 99 da kalıp ilerlemiyor neden olabilir. teşekkürler
Doğru yazılımı atıyor ve yüklenmiyor isemb211 için %95 de kalması dışında bi sorun yok
seri no veya tv arka etiket resmini cek aşağıdaki konuya yaz.. ilgili yazılım sizinle paylaşılır.usta sa vestel smart 50fd7300 led tv vestel yazıssında kalıyor açılmıyor forumda yeniyim tv açılmadıgı için yazılım sürümünü vs bilmiyorum anakart modeli seri no panel no vs biliyorum ne yapmam lazım yarddımcı olursanız ssevinirim
yazdım resmide yükledim dönüş sağlayan olmadı malesef dahaseri no veya tv arka etiket resmini cek aşağıdaki konuya yaz.. ilgili yazılım sizinle paylaşılır.
Önemli - VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu
Merhabalar bir akrabamda vestel mb96 kart tv var tv alındığından bu yana hiç yazılım yüklenmemiş tv nin üretim tarihi 25.03.2016 üzerindeki yazılım 2015 tarihli gösteriyor neden acaba internetten Yazılım güncellemesi yapmak istedim yazılım bulamıyor yardımcı olursanız sevinirim tavsiyeforumu.com
Resim nerede?yazdım resmide yükledim dönüş sağlayan olmadı malesef daha
Merhaba, MB211 v1 için, Son güncel yazılım (V.1.31.8.0) mı ? MB211S_QuiToshiba_APV_V.3.33.17.4 denediğimde %100 olup, yeniden başlatılıyor kısmında kalıyor. Fabiraka ayarlarını sıfırlayıp tekrar denediğimde de aynı problem ile karşılaşıyorum. Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.Mb211 direk internet üzerinden yazılım almayan, veya manuel guncellemek isteyen için 3.33.17.4 yazılımı eklendi
Çünkü sizin versiyon farklı ana karta zarar vermemek flaş cokertmemek için zorlamamak lazım.Merhaba, MB211 v1 için, Son güncel yazılım (V.1.31.8.0) mı ? MB211S_QuiToshiba_APV_V.3.33.17.4 denediğimde %100 olup, yeniden başlatılıyor kısmında kalıyor. Fabiraka ayarlarını sıfırlayıp tekrar denediğimde de aynı problem ile karşılaşıyorum. Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.
benim tv : REGAL MB211 V0.49.11.0 dir. bu urun icin bir yeni yazilim varmi acaba ?
O ilk mesajı beğenmem lazımbu mesaja yaziyor
mb211 0.69.40 core ve titanium yazılım linki :
[Gizli içerik]
titanium yazılım indirmek icin bir link varmi acaba ?