powerbank=Xiaomi diyorum. Başka markalarda macera aramayın bence 3 yıldır Xiaomi kullanıyoruz 3 arkadaş birlikte aldık taş gibi maşallah.İçindeki piller kaliteli olsun da, varsın 18.000 mAh olsun, sıkıntı değil.![]()
powerbank=Xiaomi diyorum. Başka markalarda macera aramayın bence 3 yıldır Xiaomi kullanıyoruz 3 arkadaş birlikte aldık taş gibi maşallah.İçindeki piller kaliteli olsun da, varsın 18.000 mAh olsun, sıkıntı değil.![]()
powerbank=Xiaomi diyorum. Başka markalarda macera aramayın bence 3 yıldır Xiaomi kullanıyoruz 3 arkadaş birlikte aldık taş gibi maşallah.

umarım sorunsuz kullanır uzun ömürlü olur hocam.?Ben çıktım maceraya, hayırlısı bakalım.![]()
umarım sorunsuz kullanır uzun ömürlü olur hocam.?

Evet şimdiki telefonum 200 gr ve bu ağırlığı hissettiriyor...Batarya kapasitesi arttıkça telefon da ağırlaşıyor açıkçası, ağırlıktan kaçış yok yani.
Batarya teknolojisinde ilerleme olmadıkça akülere mahkumuz açıkçası.![]()
model nedir kaç mha pili var hocam??Evet şimdiki telefonum 200 gr ve bu ağırlığı hissettiriyor...
Telefon ile çok işim yok üç dört forum var takip ettiğim, haberler vatçap ve sosyal medya var kullandığım... İki tam gün şarjı yetiyor.
model nedir kaç mha pili var hocam??
hatırladım hocam konusunu açmıştın hatta yurtdışından mı gelmişti?Ama gerçekten güzel cihaz . İyi günlerde kullan hocam.https://tavsiyeforumu.com/konu/xiaomi-mi-9t-inceleme-ve-bilgilendirme.7737/
Xiaomi Mi 9T 4 bin mAh'lık bataryası var.
çekiliş mi yapıyorsun gelince![]()
![]()

yönetim uyuyorEvet, kendi kendime yapacağım.![]()
adres: yumurtalık kemalpaşa mah. gündeşlioğlu sitesi kat 3 no 6
teşekkürler

yönetim uyuyoradres: yumurtalık kemalpaşa mah. gündeşlioğlu sitesi kat 3 no 6
teşekkürler
![]()

Barış beyİl yazılmadığı için başvurunuzu reddediyorum. Çekiliş tek kişilikti. Çekiliş iptal.![]()
Barış bey
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bu markanın powerbankini tavsiye eder misiniz ? Ve bu ürünlerden hangisini daha iyi ve mantıklı ?