18 Haziran Hİ-LEVEL 55 UHL 960

E Çevrimdışı

Emin07

Yeni Üye
12 Haz 2020
9
34
Dijitsu ya kesinlikle bulaşmayın niyetininiz var ise bu tv nin tam açılımı bir iki güne düşer bir kaç gün beklemenizde fayda var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Panel boyutundaki 14 Cm lik fark sizin için önemli değil ise alabilirsiniz
Cevap için teşekkürler aslında önemli ama kararsız kaldım ikisinin arasında fiyat olarak pek fark yok

E Çevrimdışı

erkan71

Yeni Üye
13 Haz 2020
16
29
Dostlar sırf bu tv için üyelik açtım. Daha öncekini kaçırmıştım. O tv ips bu ise va panelmiş. Maç yayını, netflix, youtube, ps4 gibi şeyler için kullanıcam. Güneş ışığında parlama çok olur mu bu panelde. Benim kullanım amacıma uygun mudur sizce?

ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,101
41
Dostlar sırf bu tv için üyelik açtım. Daha öncekini kaçırmıştım. O tv ips bu ise va panelmiş. Maç yayını, netflix, youtube, ps4 gibi şeyler için kullanıcam. Güneş ışığında parlama çok olur mu bu panelde. Benim kullanım amacıma uygun mudur sizce?

Parlama konusunda bi yorum yapamam ama diğer konularda sizin kullanımınıza daha uygun gibi duruyor

G Çevrimdışı

Gonul1

Yeni Üye
13 Ocak 2020
16
Şuan almış bulunmaktayım bi bakabilir misiniz bilgilerine ?

IMG-20200613-WA0008.jpg

E Çevrimdışı

erkan71

Yeni Üye
13 Haz 2020
16
29
G Çevrimdışı

Gonul1

Yeni Üye
13 Ocak 2020
16
anakart nasıldır tavsiye eder misiniz. bende bugün ayırtıcam bu tv yi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hayırlı olsun öncelikle. aldınız mı yoksa ayırttınız mı ? sizin ilk izlenimlerinizi merak ederiyorum
Aldım ama şehir dışına götüreceğim yani kurulması ve denemem pazartesiyi bulacak maalesef

F Çevrimdışı

Falconpolat

Aktif Üye
13 Haz 2020
145
26
Hocalarım konuyla pek alakalı değil ama bu markanın Vestel 49 inç olanı ne zaman gelir A101'e bilginiz var mı? Bu TV bütçemi aşıyor maalesef 2000-2100 liraya bir TV arayışındayım.

Geri
Üst Alt