C
Cesaret2012
Yeni Üye
- 25 Eyl 2018
- 2
- 39
arkadawlar ben yazilimi yukledim ama netflix gelmedi ne yapmaliyimEvet, gençler,MB97 kartta netflix ,kesin çalışıyor,belirteyim (MB98 de de olur sanırım)
arkadawlar ben yazilimi yukledim ama netflix gelmedi ne yapmaliyimEvet, gençler,MB97 kartta netflix ,kesin çalışıyor,belirteyim (MB98 de de olur sanırım)
modlamaarkadawlar ben yazilimi yukledim ama netflix gelmedi ne yapmaliyim
H Halilll7 alıntı:
Ağbi ben bu dosyayı indirdim usb ye attım tvye taktığımda bu dosyayı desteklemiyor diyor o yüzden yazılımı da atmıyor ne yapabilirim...Acil yardım.
TEKNOWEST F fikoloji
Modlama konusunda M mesutank D NetCaliber rfve den yardım isteyiniz.Ben güncellemeyi yaptım ancak herhangi bir değişiklik olmadı netflix gelmedi her şey aynı. Yazılım modlama konusuna girdiğimde de hangisini yükleyeceğimi bilemedim o kadar karışık ki.
swprofile dosyanızı alıp, upload edip linki gönderirseniz modlayıp tekrar gönderebilirim.Ben güncellemeyi yaptım ancak herhangi bir değişiklik olmadı netflix gelmedi her şey aynı. Yazılım modlama konusuna girdiğimde de hangisini yükleyeceğimi bilemedim o kadar karışık ki.
swprofile dosyanızı alıp, upload edip linki gönderirseniz modlayıp tekrar gönderebilirim.
downloadprofile.mb97 adında boş bir not defteri oluştur dikkat et .mb97.txt olmasın. FAT32 formatlı boş bir usb diske kopyalayıp tv ye tak sonra menü 4725 çıkan sayfada usb operations seçip flash diski tekrar pc ye al ve 3 adet dosya oluşturduğunu göreceksin bunları bir yere upload edip linkini yolla.Kusura bakmayın bu konuda gerçekten çok bilgisizim, nasıl yapacağım?
downloadprofile.mb97 adında oluşturduğum not defteri ile beraber power_up adlı bir not defteri oluitu dediğiniz gibi yapınca. İkisi de boş