modlama ile menüye getirebilrisinizTeknovest hocam Netflix mevcut demiş ama ben smart TV de göremedim.Netflix tuşlu kumandadan tuşa basıp giriyorum
modlama ile menüye getirebilrisinizTeknovest hocam Netflix mevcut demiş ama ben smart TV de göremedim.Netflix tuşlu kumandadan tuşa basıp giriyorum
modlama ile menüye getirebilrisiniz
Hımm,tamam ozaman ,kumandadan tuşla girmek daha kolay değilmi,bas tuşa gez netflixi Modlamaya gerek bile yok benceTeknovest hocam Netflix mevcut demiş ama ben smart TV de göremedim.Netflix tuşlu kumandadan tuşa basıp giriyorum
Son sürümü yüklemişsiniz yapacak bir şey yok android box almanız lazım[SUP]Anakartım mb96 youtube da yükleniyor sorunu yaşıyorum. Forumdaki mb96 için 3.76s sürümünü yükledim sorunum devam ediyor. Mb97-mb98 için olan bu sürümü yükleyebilir miyim yada başka bir çözüm var mı teşekkürler.[/SUP]
cevap için teşekkürler. Peki 3.7.6s mi daha güncel 3.7.6n mi yoksa 3.7.6l mi hangi çekirdek yazılımını önerir sinizSon sürümü yüklemişsiniz yapacak bir şey yok android box almanız lazım
3.7.6 s en güncel sürüm3.76s sürümünü yüklemeden önce aldığım ekran görüntüsü de bu
cevap için teşekkürler. Peki 3.7.6s mi daha güncel 3.7.6n mi yoksa 3.7.6l mi hangi çekirdek yazılımını önerir siniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ilgili konuda cevap verildi
Vestel smart tv me bu sabah güncelleme yaptım smar tv ye girdiğimde ilk başta açıldı ama sonra aniden ekran bu hale geldi.Yardımcı olucak birileri varsa çok sevinirim.
Hocam bu dosyayı benimle paylaşırmısın ?Usta verdiğin dosyayı indirdim usb diski fat32olarak biçimlendirip flaş belleğe çıkardım birçok bin dosyası vardı ve tvye taktım flaş belleği menü4725yapıp usb üzerine gelince dosyaları görmedi yani olmadı tekrar tekrar yaptım usb deki dosyaları görmedi acaba benim yanlış yapıyorum
Ne yapacaksın bu dosya ile ,imzamdaki linke Tıkla, orada herşey var ama bu dosya senin işine yaramazHocam bu dosyayı benimle paylaşırmısın ?
Al bakalım,umarım işine yararteraspy Hocam arşivizde benim ile paylaşabileceğiniz mb95 swprofile ve hwprofile dosyası varmı ? Benim yüklediğim yazılımda mevcut olmayan özellikler var internette bulduğum bazı profile dosyaları var onları incelediğimde çeşitlilik arz ettiğini gördüm tv ye de atabiliyorum ama birinde bir özellik mevcut iken diğerinde mevcut olmuyor hepsinin toplu olduğu ve aktif edebileceğim dosya arıyorum ?
Hocam sayfa açılmıyorAl bakalım,umarım işine yarar
DİKKAT:Aşağıdaki dosya içinde değişik serinolu MB95 tvye ait profiller bulunmaktadır,MB95 karttan başka kimsenin işine yaramaz,sakın durup dururken hiç bir tvye yüklemeyiniz.Gerçi şifre korumalıdır ama yinede uyarmak istedim
EK:
Server bana aittir, saat 13:00 ile 24:00 arası açıktır ,lütfen dükkanın camını çalmayınız
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Umarım işine yarar dosya içindekiler ,daha da fazlası vardı ama silmişim yinede elime geçerse burada paylaşırımHocam sayfa açılmıyor