Önemli 17MB97 -17MB98 Anakartlı Smart Televizyonlarda Youtube Yükleniyor Hatası Hk.

E Çevrimdışı

excan12

Yeni Üye
13 Mar 2020
28
41
selamlar mb97 için son güncellemeyi yaptım youtube düzeldi sonra factory reset yaptım netflix geldi fakat yotube girince tarayıcınızı güncelleyin dedi çalışmadı sonra tv kapattım actım factory reset öncesine döndü netflix gitti yotube düzeldi bunun cözümü varmıdır?

E Çevrimdışı

excan12

Yeni Üye
13 Mar 2020
28
41
selamlar mb97 için son güncellemeyi yaptım youtube düzeldi sonra factory reset yaptım netflix geldi fakat yotube girince tarayıcınızı güncelleyin dedi çalışmadı sonra tv kapattım actım factory reset öncesine döndü netflix gitti yotube düzeldi bunun cözümü varmıdır?

sorunu çözdüm modlama ile ancak netflix menu de gözükmedi kumandanin fav 2 tuşuna tanımlama yaptım hex den harika oldu şu an hem youtube 720p max cözünürlükte ve netflix çalışıyor.

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
fav 2 tuşuna tanımlama yaptım

C Çevrimdışı

cerspo

Yeni Üye
24 May 2020
2
45
Hımm,belki modlamayla gelir,ben diğerlerini kapatmıştım,sadece netflix açtım köydekinde,sende modlama yapmışmıydın acaba?
hocam iyi günler elimde M98 var yukarıdaki bim uzantılı carbonu yükledim ancak NETFLİX çıkmadı. Bu işden Modlama yazmışsınız tam olarak bilmiyorum seg 437600 m98 netflix calışan bir dosyası varmı elinizde varda yollarmısınız inanın minnettar olurum şimdiden teşekkür ederim

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
hocam iyi günler elimde M98 var yukarıdaki bim uzantılı carbonu yükledim ancak NETFLİX çıkmadı. Bu işden Modlama yazmışsınız tam olarak bilmiyorum seg 437600 m98 netflix calışan bir dosyası varmı elinizde varda yollarmısınız inanın minnettar olurum şimdiden teşekkür ederim
yazılımdan sonra burdaki işlemleri uygulayın

omrdml Çevrimdışı

omrdml 

Aktif Üye
19 Eyl 2019
354
Mb96'da kaç mb ram mevcut? Ona da bir uyduralım be abiler. ☺️ Çocuğa hep wi-di'den açmak zorunda kaldığımdan telefonumu kullanamıyorum.

B Çevrimdışı

Buskerhaund 

Aktif Üye
7 Haz 2019
64
SEG

Screenshot_20200514_150757.jpg
Selamlar, öncelikle sağlıklı huzurlu bayramlar diliyorum, ilk sayfadaki talimatlara bağlı kalarak yazılım yüklenmesini yaptım, yazılım başarıyla yüklendi, fakat sonrasında bir türlü İnternet bağlantısı olmadı, sürekli İnternet bağlantısı yok hatası alıyorum, kablo ile bağlı, İnternet ayarları-gelişmiş ayarlar kısmında, otomatik ip ve otomatik dns tanımlı el ile ayar kısmı da var ama nedir nasıldır bilemedim, fikri olan varsa çok makbule geçer, zira akrabamızın çocukları evde ve youtube isyanı var:yeah:mutlu

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
Selamlar, öncelikle sağlıklı huzurlu bayramlar diliyorum, ilk sayfadaki talimatlara bağlı kalarak yazılım yüklenmesini yaptım, yazılım başarıyla yüklendi, fakat sonrasında bir türlü İnternet bağlantısı olmadı, sürekli İnternet bağlantısı yok hatası alıyorum, kablo ile bağlı, İnternet ayarları-gelişmiş ayarlar kısmında, otomatik ip ve otomatik dns tanımlı el ile ayar kısmı da var ama nedir nasıldır bilemedim, fikri olan varsa çok makbule geçer, zira akrabamızın çocukları evde ve youtube isyanı var:yeah:mutlu
kumandadan menü 4725 tuşlayın. açılan sayfada diagnostic için de factory reset üzerin ok tuşuna basıp resetleyin tekrar kurulum yapın

Geri
Üst Alt