H
hikmetsungurr
Yeni Üye
- 19 May 2020
- 1
- 25
Merhaba Televizyonum VESTEL 55 fa 9000 MB98 YAZILIM İŞİME YARADI YOUTUBE ÇALIŞIIYOR ÇOK SAĞOLUN
selamlar mb97 için son güncellemeyi yaptım youtube düzeldi sonra factory reset yaptım netflix geldi fakat yotube girince tarayıcınızı güncelleyin dedi çalışmadı sonra tv kapattım actım factory reset öncesine döndü netflix gitti yotube düzeldi bunun cözümü varmıdır?
fav 2 tuşuna tanımlama yaptım
hocam iyi günler elimde M98 var yukarıdaki bim uzantılı carbonu yükledim ancak NETFLİX çıkmadı. Bu işden Modlama yazmışsınız tam olarak bilmiyorum seg 437600 m98 netflix calışan bir dosyası varmı elinizde varda yollarmısınız inanın minnettar olurum şimdiden teşekkür ederimHımm,belki modlamayla gelir,ben diğerlerini kapatmıştım,sadece netflix açtım köydekinde,sende modlama yapmışmıydın acaba?
yazılımdan sonra burdaki işlemleri uygulayınhocam iyi günler elimde M98 var yukarıdaki bim uzantılı carbonu yükledim ancak NETFLİX çıkmadı. Bu işden Modlama yazmışsınız tam olarak bilmiyorum seg 437600 m98 netflix calışan bir dosyası varmı elinizde varda yollarmısınız inanın minnettar olurum şimdiden teşekkür ederim
sorunu cözebildinizmiusta yazdıklarının tamamını uyguladım ama olmadı netflix gelmedi modlamayı harfi harfine uygaladım olmadı teşekürler
Mb96 ve altındaki kartlarda youtube çalışmıyorMb96'da kaç mb ram mevcut? Ona da bir uyduralım be abiler. ☺ Çocuğa hep wi-di'den açmak zorunda kaldığımdan telefonumu kullanamıyorum.
MB96 da olsa , neler yapmazdım kiMb96'da kaç mb ram mevcut? Ona da bir uyduralım be abiler. ☺ Çocuğa hep wi-di'den açmak zorunda kaldığımdan telefonumu kullanamıyorum.
Selamlar, öncelikle sağlıklı huzurlu bayramlar diliyorum, ilk sayfadaki talimatlara bağlı kalarak yazılım yüklenmesini yaptım, yazılım başarıyla yüklendi, fakat sonrasında bir türlü İnternet bağlantısı olmadı, sürekli İnternet bağlantısı yok hatası alıyorum, kablo ile bağlı, İnternet ayarları-gelişmiş ayarlar kısmında, otomatik ip ve otomatik dns tanımlı el ile ayar kısmı da var ama nedir nasıldır bilemedim, fikri olan varsa çok makbule geçer, zira akrabamızın çocukları evde ve youtube isyanı var
kumandadan menü 4725 tuşlayın. açılan sayfada diagnostic için de factory reset üzerin ok tuşuna basıp resetleyin tekrar kurulum yapınSelamlar, öncelikle sağlıklı huzurlu bayramlar diliyorum, ilk sayfadaki talimatlara bağlı kalarak yazılım yüklenmesini yaptım, yazılım başarıyla yüklendi, fakat sonrasında bir türlü İnternet bağlantısı olmadı, sürekli İnternet bağlantısı yok hatası alıyorum, kablo ile bağlı, İnternet ayarları-gelişmiş ayarlar kısmında, otomatik ip ve otomatik dns tanımlı el ile ayar kısmı da var ama nedir nasıldır bilemedim, fikri olan varsa çok makbule geçer, zira akrabamızın çocukları evde ve youtube isyanı var