TEKNOwest
VIP
- 23 Eyl 2018
- 10,455
- 50
malesefSağol ustam ilgilendihin için bu 97 98 yazılım bana olmazmi
malesefSağol ustam ilgilendihin için bu 97 98 yazılım bana olmazmi
Usta ben core yazilimi yukledim mb97 ye ama netflix gelmedi .Mod yok
Mesajımda link verdim ya ,senin fotunun altındaki linke tıkla,orada herşey anlatılıyor
1. mesajdaki carbon yazilimini yüklemeniz gerekir.Netflix menünüze gelmezse linkte anlatilan modllama islemi yapmaniz gerekiyor.LinkSelam aleykum arkadaslar bana yardimci olurmusunuz benim vestel mb98 youtube girmiyo nasil duzeltirim ? vestel 3d smart 55FA8500 55 led tv
evet ilk sayfada bulunan 0.45.23.64 versiyonunu kuracaksınız. carbon olan.Merhaba;
MB98 anakartl Vestel Tvim var;
Netflix açılıyor fakat youtube açlmıyor; "yükleniyor" diyip kalyor;
1. sayfada bulunan upgrade_mb97.bin dosyas ile güncelemem mi gerekiyor?
Şuanda service menüde (sentor)(V.0.45.23.39) var;
Yardmnızı rica ederim
evet ilk sayfada bulunan 0.45.23.64 versiyonunu kuracaksınız. carbon olan
ERKAN BEY NETFLİXİ NASIL YAPTINIZTeşekkürler,
Yükledim şu anda açıld.
ERKAN BEY NETFLİXİ NASIL YAPTINIZ
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
BEN GÜNCELEMEYİ YAPTIM NETFLİX OLMADI SONRA PROFİL MB98 İ ATIP FLAŞA TELEVİZYONA TAKIP USB OPERATİONS YAPTIM SONRA FLAŞI PCYE TAKINCA İÇİNDE HALA MB98 PROFİLES VAR BAŞKA BİR ŞEY YOK NİYE BÖYLE OLDU ACABA
Netflix uygulamasini sadece mb100 de aktif etmek sorunlu olabiliyor, ve mb97 den eski modellerde calistirilamiyor.Kartinizin ne oldugunu ve ne islem yaptiginizi net yazmamissiniz.Modifiye islemi yaptiysaniz gözden kacirdiginiz bir nokta var.Netflix uygulaması maalesef gözükmedi adım adım yaptım güncelleme tamamlandı ancak dediğim gibi NETFLİX uygulaması gelmedi