hosbulduk
TFC Team
- 9 Kas 2018
- 3,721
farkli usb ile yüklemeyi denediniz mi? Ayrica usb bellegin fat32 ile bicimlendirilmis olmasi gerekiyorbundada aynı hatayı aldım
farkli usb ile yüklemeyi denediniz mi? Ayrica usb bellegin fat32 ile bicimlendirilmis olmasi gerekiyorbundada aynı hatayı aldım
menü4725 yapıp resmi eklermisinizMerhaba, bir ben yükleyemedim sanırım bu yazılımı mb98 v0.45.23.64 yüklemeye çalışıyorum '' yazılım yüklenemedi'' diyor ne yapabilirim acaba,
bu arada yazılımı vestel servisi mail attı yüklemeye çalıştım bu hatayı aldım. sonra başka güncel olmayan bir yazılım buldum onu yükledim (yükleyip yükleyememekle alakalı problem varmı diye denemek için.)
bugün tekrar aynı yazılımı mail atmışlar ama bu sefer 2mb daha yüksek boyutu ve bundada aynı hatayı aldım
buradaki yazılımda yüklenemiyor.
bende de aynı televizyon var aynı şekilde yaptım yükseltme işlemi oldu. teşekkürler..Çok teşekkür ederim hocam cevabınız için. ? Halledebildim sonunda. Forumdaki modlama başlığından yardım alarak da Netflix'i yükledim. Ev halkı olarak bayram havasındayız. Forumda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.
bu link ölü arkadaşlarSende buradan indir,zipten çıkart, dosyaları KLASÖR OLMADAN FAT32 formatlı ,belleğe kopyala ve tvye takıp Menü+4725 tuşlayarak usboperations üzerine gelio OK tuşla,belleğini kontrol et,profiller gelmişmi diye ve MUTLAKA YEDEKLE profillerini.sonra aşağıdaki yazdıklarımı uygula :
(+)Config --> (+) Smartmenu --> (+)smartmenuItems --> NetflixEnabled üzerine tıkla,sağ tarafta "FALSE" yazan yere 2 kere tıklayıp açılan mini pencerede gördüğün "TRUE" seçeneğini seçip kaydet,yine ;
Bir klasör yarat, adını Profile koy
düzenlediğin mb97_swprofile.bin dosyasını Profile içine kopyala
usbyi tv tak,Menü+4+7+2+5 ile usboperations gelip OK bas,tv kapat-aç
,menüye bastığında vestel smart başlığına gelip bak bakalım oradamı netflix (bana "yap" abi diye yollama çünkü bu konuda ben yapmama adına yemin ettim,yazdıklarımı "ben bunları yapamam" dersen aldığın sw profilini bir yere upload et mutlaka D NetCaliber veya M mesutank dostlarım yardımcı olurlar .
yükleyip paylasacagim gecici olarak isinizi görür.bu link ölü arkadaşlar
bende de aynı televizyon var aynı şekilde yaptım yükseltme işlemi oldu. teşekkürler..
sorun youtube ile ilgili ise 1.sayfada paylasilan güncelleme yazilimini yüklemeniz yeterli,yazilimi yüklediginiz halde netflix sorunu devam ediyorsa linkteki konuda anlatilanlari yapmaniz gerekiyor.link
sorun youtube ile ilgili ise 1.sayfada paylasilan güncelleme yazilimini yüklemeniz yeterli,yazilimi yüklediginiz halde netflix sorunu devam ediyorsa linkteki konuda anlatilanlari yapmaniz gerekiyor.link
Link adresi :bu link ölü arkadaşlar