Yaptım Fakat Düzelmedi Bir Kaç Kanal Olsa Anten İle Alakalı Diyicem Ama Diğer Televizyonda Çalışıyor Kanallarmenü 4725 tuşlayın diagnostic için de factroy reset üzerinde ok tuşlayıp resetleyin
Yaptım Fakat Düzelmedi Bir Kaç Kanal Olsa Anten İle Alakalı Diyicem Ama Diğer Televizyonda Çalışıyor Kanallarmenü 4725 tuşlayın diagnostic için de factroy reset üzerinde ok tuşlayıp resetleyin
netflix smart menünüzde görünmüyor sadece,Netflix tuslu bir kumanda veya tv nizin profil dosyasini aldiktan sonra toolbox programi ile modlama yapmaniz sorununuzu cözer.netfilix gelmedi
tşk. ederim cevabınız için, ancak benim kanal silme, kanal taşıma seçenekleri de yok oldu şu an onu nasıl çözebilirim. bu işlemi yapmadan önce telefondan televizyona netfilix yönlendirip açılıyordu zaten. tek sıkıntı her seferinde kullanıcı adını ve şifresini girmem gerekiyordu.netflix smart menünüzde görünmüyor sadece,Netflix tuslu bir kumanda veya tv nizin profil dosyasini aldiktan sonra toolbox programi ile modlama yapmaniz sorununuzu cözer.
Yapacaginiz islemler Profil dosyanizi aldiktan sonra toolbox programi ile mb97_swprofile.bin dosyasini acip, config basligi altinda smart menü ve menü items sport ta netflixi true yapmaniz, daha sonra bunu tv nize yüklemeniz gerek.
Forumda arastirirsaniz ayrintili bilgiler mevcut.
profil alma link
Arkadaşlar özür dilerim, youtube sorunum çözüldü, netfilixte menüye eklendi, burada yazdığım kanal listesi silme ve taşıma menüsünün kaybolması yazılımla alakalı değilmiş, menüden tkgs kurulumunu aktif edince oluyormuş, yani hiçbir sorun kalmadı, emeği geçenlere teşekkürler. televizyonum 42" regal tv, anakartım mb97Arkadaşlar bu yazılım yükledim, youtube açıldı, ancak netfilix gelmedi, ama asıl sorun tv nin kanal silme ve kanal taşıma, kanal arama işlemleri rezalet olmuş, eski yazılımıma geri dönebilirmiyim, ben asıl netflix için yüklemiştim o da gelmedi zaten. Bu arada televizyonum. mb97 anakarta sahip regal, titanyum olanını yükledim.
netflix nasıl çalışıyorEvet, gençler,MB97 kartta netflix ,kesin çalışıyor,belirteyim (MB98 de de olur sanırım)
Emin olmamakla birlikte normalde güncelleme yazilimi yüklediniz,yine sizin kartiniza ait baska bir güncelleme yazilitşk. ederim cevabınız için, ancak benim kanal silme, kanal taşıma seçenekleri de yok oldu şu an onu nasıl çözebilirim.
konu icerigindeki yazlimi yüklediniz ama netflix görünmüyorsa buradaki konuyu inceleyin.netflix nasıl çalışıyor
teknik özellikleri yetersiz uygulamalari calistiracak ram ve islemciye sahip degiller. cok uzun sürmez bu kartlarda smart olarak ihtiyaca cevap veremeyecek hale gelirler.Mb95, Mb96 bunlar üvey evlatmı ?.97 ve 98 ne artısı var kı bunlardan ?