Önemli 17MB97 -17MB98 Anakartlı Smart Televizyonlarda Youtube Yükleniyor Hatası Hk.

merhaba benımde youtube izliyememe sorunum var;televızyonumun modelı ve anakart işlemcisi resimini yüklüyorum,muhtemelen yazınızdaki uygulamarı yapınca düzelir.yanlız corbon olanı yüklemem gerekir demi(seg tv)

IMG_20200418_142414.jpg
IMG_20200418_143743.jpg

corbon olanı yüklemem gerekir
seg icin titanium yüklemeniz gerekiyor,carbon sadece vestel tv ler icin.Sayfada uyari var zaten "VESTEL markası İÇİN CARBON DİĞER MARKA MODELLER İÇİN TİTANİUM OLANINI YÜKLİYEBİLİRSİNİZ. "

merhaba benımde youtube izliyememe sorunum var;televızyonumun modelı ve anakart işlemcisi resimini yüklüyorum,muhtemelen yazınızdaki uygulamarı yapınca düzelir.yanlız corbon olanı yüklemem gerekir demi(seg tv)

IMG_20200418_142414.jpg
IMG_20200418_143743.jpg
Vestel markası için carbon geçerli sizinkisi titanyum dur. Guncelleme yapabilirsiniz

Vestel markası için carbon geçerli sizinkisi titanyum dur. Guncelleme yapabilirsiniz
tesekkur ederim.şimdi vestel canlı destek le de gorustum yazılım kontrolu yapılıyor:ben yanlız indirme linkini göremedim :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

seg icin titanium yüklemeniz gerekiyor,carbon sadece vestel tv ler icin.Sayfada uyari var zaten "VESTEL markası İÇİN CARBON DİĞER MARKA MODELLER İÇİN TİTANİUM OLANINI YÜKLİYEBİLİRSİNİZ. "
tesekkür ederim.

tesekkur ederim.şimdi vestel canlı destek le de gorustum yazılım kontrolu yapılıyor:ben yanlız indirme linkini göremedim :)

tesekkür ederim.
tamam indirme linkini buldum gözden kaçmış

tesekkur ederim.şimdi vestel canlı destek le de gorustum yazılım kontrolu yapılıyor:ben yanlız indirme linkini göremedim :)

tesekkür ederim.

fiko hocam ben 1 ful yazılıma göremi yükleme yapıcam yoksa core cekirdek yazılımına göremi uygulayarak yapıcam

Son düzenleme:
çekirdek menü 1505

CANSINIZ

B- ÇEKİRDEK yazılım yükleme yöntemi (aşağıdaki yazılımalr için genel kullanılan:
1- FAT32 olarak formatlanmış boş bellek içerisine uygun yazılım yerleştirilir
2- USB tv ye takılır
3- MENU 1505 kodlanır ve ''Yüklemek istiyormusunuz'' sorusuna EVET cevabı verilir

iki dakika içerisinde TV işlemleri tamamlayarak kendisi açılacaktır.
HEMEN BAKIYORUM sonucu bildiririm iyi günler

tesekkür ederim.

fiko hocam ben 1 ful yazılıma göremi yükleme yapıcam yoksa core cekirdek yazılımına göremi uygulayarak yapıcam

IMG_20200418_154529.jpg

CANSINIZ

ve oldu yaptım.acılıyor youtube.birde tarayıcadan film acılsa düzelecek televizyon

B- ÇEKİRDEK yazılım yükleme yöntemi (aşağıdaki yazılımalr için genel kullanılan:
1- FAT32 olarak formatlanmış boş bellek içerisine uygun yazılım yerleştirilir
2- USB tv ye takılır
3- MENU 1505 kodlanır ve ''Yüklemek istiyormusunuz'' sorusuna EVET cevabı verilir

iki dakika içerisinde TV işlemleri tamamlayarak kendisi açılacaktır.
HEMEN BAKIYORUM sonucu bildiririm iyi günler

Son düzenleme:
Merhaba mb98 anakartlı bi Vestel TV ye core yazılım yükledim ancak Netflix gelmiyor ne yapmam lazım ?

nasıl yaptınız bendeki tv de bu

IMG_20200418_14374337269fd9197e5c71.jpg

İyi günler Benim seg Smart televizyonum var bunun YouTube'u açılmıyor güncelleme yapsam olmadı buna yazılım attığım zaman olur mu Bana yardımcı olurmusunuz tşk ve hangi olur

20200404_175856.jpg

Geri
Üst Alt