Önemli 17MB97 -17MB98 Anakartlı Smart Televizyonlarda Youtube Yükleniyor Hatası Hk.

T Çevrimdışı

tegmen 

Aktif Üye
18 Nis 2020
62
merhaba benımde youtube izliyememe sorunum var;televızyonumun modelı ve anakart işlemcisi resimini yüklüyorum,muhtemelen yazınızdaki uygulamarı yapınca düzelir.yanlız corbon olanı yüklemem gerekir demi(seg tv)

IMG_20200418_142414.jpg
IMG_20200418_143743.jpg

T Çevrimdışı

tegmen 

Aktif Üye
18 Nis 2020
62
Vestel markası için carbon geçerli sizinkisi titanyum dur. Guncelleme yapabilirsiniz
tesekkur ederim.şimdi vestel canlı destek le de gorustum yazılım kontrolu yapılıyor:ben yanlız indirme linkini göremedim :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

seg icin titanium yüklemeniz gerekiyor,carbon sadece vestel tv ler icin.Sayfada uyari var zaten "VESTEL markası İÇİN CARBON DİĞER MARKA MODELLER İÇİN TİTANİUM OLANINI YÜKLİYEBİLİRSİNİZ. "
tesekkür ederim.

tesekkur ederim.şimdi vestel canlı destek le de gorustum yazılım kontrolu yapılıyor:ben yanlız indirme linkini göremedim :)

tesekkür ederim.
tamam indirme linkini buldum gözden kaçmış

tesekkür ederim.

fiko hocam ben 1 ful yazılıma göremi yükleme yapıcam yoksa core cekirdek yazılımına göremi uygulayarak yapıcam

Son düzenleme:
T Çevrimdışı

tegmen 

Aktif Üye
18 Nis 2020
62
CANSINIZ

B- ÇEKİRDEK yazılım yükleme yöntemi (aşağıdaki yazılımalr için genel kullanılan:
1- FAT32 olarak formatlanmış boş bellek içerisine uygun yazılım yerleştirilir
2- USB tv ye takılır
3- MENU 1505 kodlanır ve ''Yüklemek istiyormusunuz'' sorusuna EVET cevabı verilir

iki dakika içerisinde TV işlemleri tamamlayarak kendisi açılacaktır.
HEMEN BAKIYORUM sonucu bildiririm iyi günler

tesekkür ederim.

fiko hocam ben 1 ful yazılıma göremi yükleme yapıcam yoksa core cekirdek yazılımına göremi uygulayarak yapıcam

IMG_20200418_154529.jpg

CANSINIZ

ve oldu yaptım.acılıyor youtube.birde tarayıcadan film acılsa düzelecek televizyon

B- ÇEKİRDEK yazılım yükleme yöntemi (aşağıdaki yazılımalr için genel kullanılan:
1- FAT32 olarak formatlanmış boş bellek içerisine uygun yazılım yerleştirilir
2- USB tv ye takılır
3- MENU 1505 kodlanır ve ''Yüklemek istiyormusunuz'' sorusuna EVET cevabı verilir

iki dakika içerisinde TV işlemleri tamamlayarak kendisi açılacaktır.
HEMEN BAKIYORUM sonucu bildiririm iyi günler

Son düzenleme:
R Çevrimdışı

Rknihtiyat

Yeni Üye
19 Nis 2020
2
35
Merhaba mb98 anakartlı bi Vestel TV ye core yazılım yükledim ancak Netflix gelmiyor ne yapmam lazım ?

B Çevrimdışı

Biricik

Yeni Üye
19 Nis 2020
1
42
İyi günler Benim seg Smart televizyonum var bunun YouTube'u açılmıyor güncelleme yapsam olmadı buna yazılım attığım zaman olur mu Bana yardımcı olurmusunuz tşk ve hangi olur

20200404_175856.jpg

Geri
Üst Alt