seg icin titanium yüklemeniz gerekiyor,carbon sadece vestel tv ler icin.Sayfada uyari var zaten "VESTEL markası İÇİN CARBON DİĞER MARKA MODELLER İÇİN TİTANİUM OLANINI YÜKLİYEBİLİRSİNİZ. "corbon olanı yüklemem gerekir
Vestel markası için carbon geçerli sizinkisi titanyum dur. Guncelleme yapabilirsinizmerhaba benımde youtube izliyememe sorunum var;televızyonumun modelı ve anakart işlemcisi resimini yüklüyorum,muhtemelen yazınızdaki uygulamarı yapınca düzelir.yanlız corbon olanı yüklemem gerekir demi(seg tv)
tesekkur ederim.şimdi vestel canlı destek le de gorustum yazılım kontrolu yapılıyor:ben yanlız indirme linkini göremedimVestel markası için carbon geçerli sizinkisi titanyum dur. Guncelleme yapabilirsiniz
tesekkür ederim.seg icin titanium yüklemeniz gerekiyor,carbon sadece vestel tv ler icin.Sayfada uyari var zaten "VESTEL markası İÇİN CARBON DİĞER MARKA MODELLER İÇİN TİTANİUM OLANINI YÜKLİYEBİLİRSİNİZ. "
tamam indirme linkini buldum gözden kaçmıştesekkur ederim.şimdi vestel canlı destek le de gorustum yazılım kontrolu yapılıyor:ben yanlız indirme linkini göremedim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
tesekkür ederim.
fiko hocam ben 1 ful yazılıma göremi yükleme yapıcam yoksa core cekirdek yazılımına göremi uygulayarak yapıcamtesekkur ederim.şimdi vestel canlı destek le de gorustum yazılım kontrolu yapılıyor:ben yanlız indirme linkini göremedim
tesekkür ederim.
tamam indirme linkini buldum gözden kaçmış
benım yükleme tercihim demi?çekirdek menü 1505
CANSINIZ
tesekkur ederim.şimdi vestel canlı destek le de gorustum yazılım kontrolu yapılıyor:ben yanlız indirme linkini göremedim
tesekkür ederim.
tamam indirme linkini buldum gözden kaçmış
fiko hocam ben 1 ful yazılıma göremi yükleme yapıcam yoksa core cekirdek yazılımına göremi uygulayarak yapıcam
CANSINIZ
ve oldu yaptım.acılıyor youtube.birde tarayıcadan film acılsa düzelecek televizyon
B- ÇEKİRDEK yazılım yükleme yöntemi (aşağıdaki yazılımalr için genel kullanılan:
1- FAT32 olarak formatlanmış boş bellek içerisine uygun yazılım yerleştirilir
2- USB tv ye takılır
3- MENU 1505 kodlanır ve ''Yüklemek istiyormusunuz'' sorusuna EVET cevabı verilir
iki dakika içerisinde TV işlemleri tamamlayarak kendisi açılacaktır.
HEMEN BAKIYORUM sonucu bildiririm iyi günler
Evet, gençler,MB97 kartta netflix ,kesin çalışıyor,belirteyim (MB98 de de olur sanırım)
mb98 de netflix gelmiyor nasıl yaparım ?
linkte anlatilanlari uygulayiniz.linknasıl yaptınız bendeki tv de bu