ramchomania
Süper Üye
Bende sana mesaj atacaktım bu sefer Vestel sürümü doğru mu diye ?Evet, yükleyen arkadaşların yorumlarını görelim.![]()
Performans? Görüntü iyileştirme herhangi fark ettiğiniz hızlanma fln yok mu ?Güncellemeyi yaptım önceki sürümle bir farklılık göremedim
Bende sana mesaj atacaktım bu sefer Vestel sürümü doğru mu diye ?
Performans? Görüntü iyileştirme herhangi fark ettiğiniz hızlanma fln yok mu ?
Yükleyince yazarım hocam. Aynı hatayı ikinci defa yapmazlar herhalde. ?
Evet hı level Picasso menü5 files yazanı ındırıyoruz degılmı duzeltıyorum hı level 55uhl950 için 5 files sonrada picasso olanımı yukluyoruz
Hocam güncellemeyi yaptim gözle gorulur bi fark olmadı sanki dünden beri bakıyorum hatta görüntü kalitesi sanki daha kotu gibi geldi bana fabrika sürümünde görüntüler daha net gibiydi fabrika çıkış haline nasıl dondurebilirimEvet hı level Picasso menü
Seri numarası paylaşirmisinizHocam güncellemeyi yaptim gözle gorulur bi fark olmadı sanki dünden beri bakıyorum hatta görüntü kalitesi sanki daha kotu gibi geldi bana fabrika sürümünde görüntüler daha net gibiydi fabrika çıkış haline nasıl dondurebilirim
Hocam şu yeni cihaz hı level 55uhl950 seri numara nereden bakicaz TV arkasindanmi duvara monte olduğu için biraz zor olucak oradan bakmak menude bir yerde yazarmiSeri numarası paylaşirmisiniz
He tamam bir süre daha böyle idare et daha fabrika sürümü yayınlanmadıHocam şu yeni cihaz hı level 55uhl950 seri numara nereden bakicaz TV arkasindanmi duvara monte olduğu için biraz zor olucak oradan bakmak menude bir yerde yazarmi