EXcomZkko
Süper Üye
- 13 Nis 2018
- 1,109
Evet,ama bu sanırım mb230 için geçerli ,diğer kartlarda deneme fırsatın oldumu acaba?
17MB130S v5'te de bahsi geçen uygulama görünüyor.
Evet,ama bu sanırım mb230 için geçerli ,diğer kartlarda deneme fırsatın oldumu acaba?
Neyse ki bizim kartlarda ,usb ile işi hallediyoruz17MB130S v5'te de bahsi geçen uygulama görünüyor.
Abi orjinal yazilima nasil geri dondunuz acaba. Tesekkurler.17mb230 orjinal yaziliminda da görüntü problemli zaten ama bu konudaki güncellemeyi yaptiktan sonra bende daha da problemli olmustu görüntü, bende orjinal yazilima geri döndüm.Forumda görüntü iyilestirme konusunda panel yazilimi paylasilmisti bende pekde fark olmadi ama denemek isterseniz .Link
full yazılım yükliyerek.Abi orjinal yazilima nasil geri dondunuz acaba. Tesekkurler.
öncelikle destekleriniz için çok teşekkürler core yazılım olarak yüklüyorum doğrumudur.jvc güncel eklendi
öncelikle destekleriniz için çok teşekkürler core yazılım olarak yüklüyorum doğrumudur.
Evet biliyoruz ama Vestel efendi hala farkında değil, bilgi verdik bekliyoruz bu gün yazılım geldi dedim heh oldu meğer jvc geldi
F fikoloji hocam, Vestel ve Hitachi güncellemelerinin dosyaları bire bir aynı. (MD5 kodlarından teyit ettim.)
Vestel sahipleri güncellemeyi yükleyince menülerin kırmızıya dönüşmesi mevzusu bu yüzden oluyor. Vestel güncellemesi yerine Hitachi güncellemesini koymuşsunuz. Bilginiz olsun. ?
Evet biliyoruz ama Vestel efendi hala farkında değil, bilgi verdik bekliyoruz bu gün yazılım geldi dedim heh oldu meğer jvc geldi
İyi yapmışsın hatta bende Vestel linkini kaldirayımPardon, gözümden kaçmış demek ki. En azından yükleyecek arkadaşları yeniden uyarmış olayım.
Bı kaç haftası vardırVestel ne zaman eklenir?