hosbulduk
TFC Team
- 9 Kas 2018
- 3,721
denedim coktan bunu aciyorZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
denedim coktan bunu aciyorZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Hafızaya alıyormu peki,yani tv kapatıp açınca kalıyormu yoksa yeniden mi yazmak gerekiyor?denedim coktan bunu aciyor
Hafızaya alıyormu peki,yani tv kapatıp açınca kalıyormu
Evet benim test server ,biraz önce sen deneyesin diye açtım,ama kaydetmesi süper olmuş ,demekki istenildiğinde yapııyormuş,peki sen bunu Almanyaya göre kurulum yaptın,acaba Türkçe kurulum yapıldığında da çıkıyormu bu kısım yoksa size mi ait,denedinmi?Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.buradaki dayko tv yi denemistim ~ bu isaret yok yazamiyorum bu sizin kendi serveriniz galiba. yazilan adresleri favori listesi gibi altalta kaydediyor bir kere yazmak yeterli.
dünki türkce kurulum idi bugün almanca kurulum yaptim ikisindede uygulama var sabah türkce kurulumda da denemistim.fotograftaki dayko tv ekran görüntüsüAlmanyaya göre
Bu çok güzel haber bence,bağımlılık ortadan kalmış oluyor,tabii tv belleği yeterli geliyorsa süperdünki türkce kurulum idi bugün almanca kurulum yaptim ikisindede uygulama var sabah türkce kurulumda da denemistim.fotograftaki dayko tv ekran görüntüsü
Tv ye uygulama yüklenebilir mi sorusuna artik eger linkini biliyorsaniz deneyebilirsiniz yaniti verilebilir ..bağımlılık ortadan kalmış oluyor
Evet,ama bu sanırım mb230 için geçerli ,diğer kartlarda deneme fırsatın oldumu acaba?Tv ye uygulama yüklenebilir mi sorusuna artik eger linkini biliyorsaniz deneyebilirsiniz yaniti verilebilir ..
mb230 kartta var, mb211s de yok idi ..mb211 için geçerli
Evet, hatalı yazmışım,düzelttim,teşekkür ederimmb230 kartta var, mb211s de yok idi ..
17mb230 orjinal yaziliminda da görüntü problemli zaten ama bu konudaki güncellemeyi yaptiktan sonra bende daha da problemli olmustu görüntü, bende orjinal yazilima geri döndüm.Forumda görüntü iyilestirme konusunda panel yazilimi paylasilmisti bende pekde fark olmadi ama denemek isterseniz .Linkyazılım sıkıntılı
17mb230 orjinal yaziliminda da görüntü problemli zaten ama bu konudaki güncellemeyi yaptiktan sonra bende daha da problemli olmustu görüntü, bende orjinal yazilima geri döndüm.Forumda görüntü iyilestirme konusunda panel yazilimi paylasilmisti bende pekde fark olmadi ama denemek isterseniz .Link