By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,797
Tv nin kurulum menüsünden ilk kurulum seçin bütün ayarlar sıfırlanacak tekrar kurulum yapın ve Youtube ayarlarından sesli ön izleme seçeneğini kapatıp deneyin
Tv nin kurulum menüsünden ilk kurulum seçin bütün ayarlar sıfırlanacak tekrar kurulum yapın ve Youtube ayarlarından sesli ön izleme seçeneğini kapatıp deneyin
İlk kurulumda yaptım bir önceki yazılımıda yükledim yine aynı sorun devam ediyor.Zyxel modemi çıkarıp başka modemle denedim sıkıntı yok normal şekilde çalışıyor.Anlamış değilim.Tv nin kurulum menüsünden ilk kurulum seçin bütün ayarlar sıfırlanacak tekrar kurulum yapın ve Youtube ayarlarından sesli ön izleme seçeneğini kapatıp deneyin
Modemde 5G özelliği varsa onunla bağlantı yapmayın 2.4G ile bağlanınİlk kurulumda yaptım bir önceki yazılımıda yükledim yine aynı sorun devam ediyor.Zyxel modemi çıkarıp başka modemle denedim sıkıntı yok normal şekilde çalışıyor.Anlamış değilim.
Modemde 5G özelliği varsa onunla bağlantı yapmayın 2.4G ile bağlanın
YouTube a girin ayarlar kısmından sesli ön izleme yi kapalı konuma alıp deneyinHerkese merhaba mb230 işlemcili tvimde sonyazılım yüklü modemim zyxel VGM 8623 şu aralar Youtube de sıkıntı var anlamadım gitti.Youtube tam açılmıyor yarım yamalak anlamış değilim.Diğer vestel mb211 işlemcili tvimde sıkıntı yok sebebi ne olabilir?
Onuda yaptım aynı sorun devam ediyorYouTube a girin ayarlar kısmından sesli ön izleme yi kapalı konuma alıp deneyin
Bu surumde sikinti var bencede, benim tv de bu surumu manuel yukledim. Hem renkler koyulasti hemde zaten sorunlu olan market bolumu hepten sorunlu olmaya basladi. Tarayuci kullanmadigim icin ona bakmadim,Selamin aleykum tarayici acilmiyor tv kapanıyor ve kendiliginden aciliyolar
İlk kurulum ekranını ararken cerezleri silmek geldi aklıma sildim sorun düzelti en son film izlemişdim bazı siteler arka planda acıl kalıyo galiba bundan dolayı kapanıyodu diye tahmin ediyorum tşkler.Menü/ Ayarlar/ Kurulum/ İlk kurulum/ OK
Bu tv modem seçiyor başka modemle denedim sıkıntısız YouTube yi açarkan zyxel markalı modemde yarım yamalak açılıyor bazı youtubenin bölümleri siyah ekran girilmiyor.Hatta youtube ayarlar bölümüne bile girilmiyor.Sorunu hala çözmüş değilim.Neden modem seçiyor anlamış değilim.Onuda yaptım aynı sorun devam ediyor
Hiç modem kanal numarasını degistip denediniz mi.Bu tv modem seçiyor başka modemle denedim sıkıntısız YouTube yi açarkan zyxel markalı modemde yarım yamalak açılıyor bazı youtubenin bölümleri siyah ekran girilmiyor.Hatta youtube ayarlar bölümüne bile girilmiyor.Sorunu hala çözmüş değilim.Neden modem seçiyor anlamış değilim.
Ayarlar menüsünde gizlilik seçeneği var içerisinde de çerezleri kabul et seçeneği var çerezleri devre dışı bırakınİlk kurulum ekranını ararken cerezleri silmek geldi aklıma sildim sorun düzelti en son film izlemişdim bazı siteler arka planda acıl kalıyo galiba bundan dolayı kapanıyodu diye tahmin ediyorum tşkler.
Modeminiz 5ghz destekli mi Modem 5g ayarını aşağıdaki gibi yapın kanal seçimi otomatik olmasın.Arkadaşlar çok şey denedim videosunu çekip Vestel teknik servise izlettim.Onlarda anlamadılar çözümü bulamadılar.Tv modem seçiyor diyecem ama aynı frekans aynı modda çalıştırmama rağmen YouTube de sıkıntı var.Zyxel modem malesef YouTube tam açmıyor yarım yamalak ama tp-link marka modemde sıkıntı yok anlamış değilim.