Sizce hangi versiyon daha iyi ?

• V0.51.5.0

Oy: 37 28.2%
  • V0.43.6.0

Oy: 5 3.8%
  • fabrika çıkış hali

Oy: 36 27.5%
  • V0.51.19.0

Oy: 17 13.0%
  • V0.51.22.0

Oy: 23 17.6%
  • V0.51.38.0

Oy: 13 9.9%

• Kullanılan toplam oy
    131
E Çevrimdışı

Ekoo37

Aktif Üye
11 Ocak 2018
66
Sorun benim Tv'dede mevcut ve nerdeyse bütün Vestel tvlerinde var YouTube sorunlu ve çalışmıyor kasılıyor donuyor ne ararsan var yani ve nasıl çözüleceği konusunda bir çözümde yok Vestelle görüşme yaptığımda geçiştirci tavırlar sergiliyorlar Yazık.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Merhaba, son yazılımla Vestel 55UD9590 televizyonumda da Youtube ve Netflix izlenemiyor, forumda zaten belirtilen bir sorun bu, yeniden kurulum yaptığımda ya da fişi çıkarıp taktığımda sorun geçici olarak düzeliyordu ancak artık düzelmiyor da, bu durum için servis çağırmalı mıyım? İyi forumlar...
YouTube ayarlarına girin sesli önizleme kapatin.
Fişi çekin 2 dk bekleyip takın.
Sorun YouTube kaynaklı

E Çevrimdışı

Ekoo37

Aktif Üye
11 Ocak 2018
66
Merhaba, son yazılımla Vestel 55UD9590 televizyonumda da Youtube ve Netflix izlenemiyor, forumda zaten belirtilen bir sorun bu, yeniden kurulum yaptığımda ya da fişi çıkarıp taktığımda sorun geçici olarak düzeliyordu ancak artık düzelmiyor da, bu durum için servis çağırmalı mıyım? İyi forumlar...

YouTube ayarlarına girin sesli önizleme kapatin.
Fişi çekin 2 dk bekleyip takın.
Sorun YouTube kaynaklı
Dediğiniz yöntemi defalarca denedik sorun devam ediyor izleme geçmişi ve arama geçmişi temizliyorum daha fazla verim alıyoruz .tekrar edince yine silin.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Dediğiniz yöntemi defalarca denedik sorun devam ediyor izleme geçmişi ve arama geçmişi temizliyorum daha fazla verim alıyoruz .tekrar edince yine silin.
Sesli on izleme sonrası sorun düzeldi, sizde devam ediyorsa bu ayarın kapılı olduğunu yine yaptığını gösteren bir video alıp servise başvurun.

Cloadhex Çevrimdışı

Cloadhex

Aktif Üye
20 Kas 2021
55
MB130 QUI V5 görüntü iyileştirme var mı hocam?
Arayüzdeki yazılar berbat gözüküyor.

F Çevrimdışı

fufu06

Yeni Üye
9 Ocak 2022
39
37
Cevaplariniz icin cok tesekkurler arkadaslar...

Birde goruntu ayarlarindaki de-contour ozelligi ne ise yariyor tam olarak bilen varmi? Google da arattim tam bi sonuca ulasamadim.

Yaptigim denemelerde memc acikken de-contour ozelligi de aciksa insanlarin ve bazi objelerin etrafinda blurlanma gozlemliyordum.ozellikle insan kafasina yapilan yakin cekimlerde. De-contour u kapatinca bu ciddi miktarda azaldi yada bana oyle geldi. Denemelere devam edecegim.

Gurultu engelleyiciyi de otomatikte kullaniyorum. Sizce hangi ayarda kullanmak daha iyidir. Tesekkurler...
ne oldugunu ogrenebildiniz mi

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Cevaplariniz icin cok tesekkurler arkadaslar...

Birde goruntu ayarlarindaki de-contour ozelligi ne ise yariyor tam olarak bilen varmi? Google da arattim tam bi sonuca ulasamadim.

Yaptigim denemelerde memc acikken de-contour ozelligi de aciksa insanlarin ve bazi objelerin etrafinda blurlanma gozlemliyordum.ozellikle insan kafasina yapilan yakin cekimlerde. De-contour u kapatinca bu ciddi miktarda azaldi yada bana oyle geldi. Denemelere devam edecegim.

Gurultu engelleyiciyi de otomatikte kullaniyorum. Sizce hangi ayarda kullanmak daha iyidir. Tesekkurler...

ne oldugunu ogrenebildiniz mi
Contour kitapciklarda şöyle geçiyordu; düşük çözünürlüklü içeriklerde akışı ayarliyan bı özellik
Düşük orta yüksek şeklindedir. Buna göre ayarı yapabiliyoruz

M Çevrimdışı

mu5tafa 

Aktif Üye
17 Haz 2018
243
36
Otomatik güncelleme geldi şimdi. Forumu baya geriden takip ediyor vestel. V58 li güncelleme çıkmış v51 i yeni veriyorlar.
IMG_20220304_184258.jpg

E Çevrimdışı

erdo205 

Aktif Üye
2 Şub 2021
105
40
Otomatik güncelleme geldi şimdi. Forumu baya geriden takip ediyor vestel. V58 li güncelleme çıkmış v51 i yeni veriyorlar.
IMG_20220304_184258.jpg
banada geldi tv yi acınca karsıma cıktı yükle dedim 10 saniye kadar ışık yandi söndü sonra kapandı, 1 1.5 dakika ekran siyah sekılde ısık yandı söndü dogrumu oldu acaba, indirmesi gerekmiyormuydu yada indirdi ben cihazı acıncamı yüklemek ıcın sordu, dosyanın usb icin olan tam hali varmı :) emin olmak ıcın usb den tekrar yükliyim

Son düzenleme:
Merlot Çevrimdışı

Merlot 

Aktif Üye
26 Ara 2018
272
50
banada geldi tv yi acınca karsıma cıktı yükle dedim 10 saniye kadar ışık yandi söndü sonra kapandı, 1 1.5 dakika ekran siyah sekılde ısık yandı söndü dogrumu oldu acaba, indirmesi gerekmiyormuydu yada indirdi ben cihazı acıncamı yüklemek ıcın sordu, dosyanın usb icin olan tam hali varmı :) emin olmak ıcın usb den tekrar yükliyim
Evet bende de aynı şekilde yüklendi emin olmak için menü tuşuna basıp sonra hızlı şekilde 4725 rakamı tuşlayın açılan sayfanın ilk sırasında sürüm bu şekilde yazıyorsa yüklenmiştir

IMG_20220305_145231.jpg

E Çevrimdışı

erdo205 

Aktif Üye
2 Şub 2021
105
40
Evet bende de aynı şekilde yüklendi emin olmak için menü tuşuna basıp sonra hızlı şekilde 4725 rakamı tuşlayın açılan sayfanın ilk sırasında sürüm bu şekilde yazıyorsa yüklenmiştir

IMG_20220305_145231.jpg
evet bu sekılde hocam, ilk kez bu sekılde yükleme yaptıgı icin dedim eyvah yükle dedikten 10 saniye sonra baktım ekran gitti dedim tamam daha acılmaz bu, sonra baktım ısık 1.5 dakira kadar yanıp söndü ümitsizce bakarken geldi, yüksek ihtimal önceden indirdi cihazi acıncada karsıma cıkardı, neyse olduysa sorun yok ama son version olarak klasorede güncellenirse cok iyi olur

Hakande9 Çevrimdışı

Hakande9 

Aktif Üye
28 Eyl 2020
213
31
evet bu sekılde hocam, ilk kez bu sekılde yükleme yaptıgı icin dedim eyvah yükle dedikten 10 saniye sonra baktım ekran gitti dedim tamam daha acılmaz bu, sonra baktım ısık 1.5 dakira kadar yanıp söndü ümitsizce bakarken geldi, yüksek ihtimal önceden indirdi cihazi acıncada karsıma cıkardı, neyse olduysa sorun yok ama son version olarak klasorede güncellenirse cok iyi olur
Görüntü kalitesi değişti mi

Geri
Üst Alt