By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 15,203
Güncelleme yazılımı yüklediniz ekstra bir yazılıma gerek yok.görüntü iyileştirme için pq dosyasını indirecektim
Güncelleme yazılımı yüklediniz ekstra bir yazılıma gerek yok.görüntü iyileştirme için pq dosyasını indirecektim
https://tavsiyeforumu.com/konu/17mb230-goruntu-iyilestirme.7026/ bunu yapacaktımGüncelleme yazılımı yüklediniz ekstra bir yazılıma gerek yok.
Eski yazılımlar içindi size en güncel yazılım linki verildi ve tv ye yüklediniz.
çok teşekkür ederim o zaman ustamEski yazılımlar içindi size en güncel yazılım linki verildi ve tv ye yüklediniz.
Rica ederim.çok teşekkür ederim o zaman ustam
Bi Adana olsa da yesek diyorum.Eski yazılımlar içindi size en güncel yazılım linki verildi ve tv ye yüklediniz.
peki ustam son bir soru dsmart modu kullanılabiliyor digitürk modu var cihazda ama kapalı bunu nasıl aktif ederiz, birde normal uydu kanallarını pcde düzenlemek için program varmıydıçok teşekkür ederim o zaman ustam
İlk fırsattaBi Adana olsa da yesek diyorum.
Modifiye bölümünü inceleyiniz.peki ustam son bir soru dsmart modu kullanılabiliyor digitürk modu var cihazda ama kapalı bunu nasıl aktif ederiz, birde normal uydu kanallarını pcde düzenlemek için program varmıydı
Digiturk modu için miModifiye bölümünü inceleyiniz.
EvetDigiturk modu için mi
Nasıl yapacağımız ile ilgili bilgi varmı bulamadım
V.0.51.38.0 Manuel yükledikten sonra ben de de aynı durum mevcut oldu cihazın hızında bir tek iyileşme var hissedilir derecede 4 Aylık SEG 58SBU710 Cihazım, Özellikle 4K HDR Netflix'i izlerken cihaz aşırı derece kumanda tepkisi çok yavaştı şu an gayet iyi, Ama diğer bir sorun var bu yazılımda HDR video açtığım zaman direk görüntü HDR moduna geçip renkleri canlandırmıyor, Ayarlardan ekrana girdiğimde örnek Dogal ( HDR ) Yazıyor ama parlaklık ve görüntü HDR olmuyor, Dinamik moda geçip geri geldiğim an renkler canlanıyor bu yazılımda da böyle bir sıkıntı mevcut. eski yazılımlarda genelde cihazım 4 5 günde bir kitleniyordu fişi çekmek zorunda kalıyordum, Son 38 versiyon yükledikten sonra bu kilitlenme olayları ortadan kalktı. Gözüme çarpan iki sorun var şuan YouTube Netflix ekran ortadan ikiye bölünük şekilde sizin resimde gösterdiğiniz gibi bazen sapıtıyor fişi çekip takınca düzeliyor, birde HDR İcin bahsettigim durum, Eskiden böyle bir sorun yoktu HDR dvideo açar açmaz parlaklık ve renkler HDR moduna otomatik geçiyordu Şimdi de yazılı olarak geçiyor gözüküyor ama görüntü ve parlaklık HDR olmuyoriyi akşamlar, bir soracaktım sizdede o sorun mevcut mu?
kısacası: bugün youtube uygulamayı açarken, önce ana sayfada gayet herşey güzel ama video oynatdığım an, video sadece yarım gözüküyor,sanki bir şifreli kanalı izlemeye çalışıyorum gibi oluyor, kumandada alt düğmeye basarak başka video ön izlemeye bakıyon gayet güzel gözüküyor ama herhangi bir video oynat dediğim an gene şifrelen mış gibi oluyor!
bende Vestel U9500 55' ve en son yazılım var