hosbulduk
TFC Team
- 9 Kas 2018
- 3,721
HI LEVEL 49UHL650 Led Tv İncelemesi. A101 28 Kasım 2019 Satışı UHD TV burada tv niz test edilmis inceleyin isterseniz, ayrica modlama islemiyle pixellence özelligi acildiktan sonra iyilesme oldugu bilgisini paylasan da var veya denemelere ragmen görüntü iyilesmedigi icin tv sini sattigi bilgisini paylasan üye de var.Kullanilan paneller ayni olmadigi icin ayni model tv farkli görüntü verebiliyor.linkteki konuyu inceleyin isterseniz.Peki bir sorum daha olacak size hocam. Benim Hi Level 49UHL650 televizyon puslu ve soluk gösteriyor. Özellikle PS4'de kullanıyorum. Ne yaptıysam görüntüsünü düzeltemedim. Satmayı bile düşünüyorum artık. Özellikle HDR modunda çok kötü bir görüntü veriyor. Çok parlak ve puslu sanki arkada gri bir perde var gibi gösteriyor. Parlaklığı kısıyorum kontrastı kısıyorum vs ne yaptıysam düzelmiyor. herhangi bir çözümü var mıdır yardımcı olabilir misiniz rica etsem :/
Hi Level - VESTEL Modlama - Hi-Level 49UHL650 Pixellence ve Winks Özelliğini Aktif Etme
Hi Level- VESTEL Modlama - Hi-Level 49UHL650 Pixellence ve Winks Özelliğini Aktif Etme Bizler sürekli sizlerin kullanıcı deneyimini artırmaya yönelik içerikler üretmeye çabalıyoruz. Elinizde ki üründen alabileceğiniz en yüksek faydayı almanız bizi ziyadesiyle mutlu ediyor. Verdiğimiz çabaların...
tavsiyeforumu.com