ramchomania
Süper Üye
- 8 Mar 2020
- 2,101
- 41
BUNU bende merak ediyor ve bekliyorum
Daha yenisi henüz çıkmadı eski versiyonda ben bir fark göremedim
F fikoloji yeni versiyon çıkmışmıdır
BUNU bende merak ediyor ve bekliyorum
kimseden cvp gelmeyince yeni versiyon uzerine bu dosyayi attim goruntu ayni gibi daha onemlisi simdilik bir sikinti gormedim.güncelleme yapildiysa buna iyilestirme islemine ihtiyac kalmiyor. eger seri numarasi c harfi ile bitmiyorsa ve güncelleme yapmak istemiyorsaniz yükleyebilirsiniz, bende bir ise yaramamisti...
Konu yeri hatalı ,işte şimdi yaktım çıranıpq dosyasını yükledim ama görüntü sanki hafiften insanların yüzünü pembeye çevirdi
10126113 2004000001 sn 9966650 00000
Mümkünse full yazılımı paylaşırsanız , fabrika sürümüne dönmek istiyorum
F fikoloji
TEKNOWEST
Sayın "teraspy" lütfen bana da yardımcı olabilir misin?Konu yeri hatalı ,işte şimdi yaktım çıranı
Tv bilgilerini aşağıdaki linkte vermelisin
Önemli - VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu
Yardımınız için teşekkür ederim. Bir boş flash belli fat32 formatında biçimlendirip, verdiğiniz dosyaları yükledim. Ardında tv nin fişini çekip, kumanda da ok tuşuna basılıyken fişi geri taktığımda, farklı bir reaksiyon olmadı. Fişi takar takmaz, Vestel logosu çıkıyor bir kaç saniye durduktan...tavsiyeforumu.com
Cevap verdim ya okumamışsınSayın "teraspy" lütfen bana da yardımcı olabilir misin?
Teşekkür ederimCevap verdim ya okumamışsın
bende iyilestirme olmamisti ..son gelen güncellemelerde görüntüde iyilesme oldu bende ,normal yayinlardaki görüntü o kadar basarili degil hala.Bu PQ ile değiştirsem görüntüde iyileşme olur mu acaba?
olmaz ,mümkün değilÜstadlar, panel yazılımları genel olarak, hareketli sahne sorunlarına çözüm olabilir mi? Mümkün müdür?
Hayir kullanamazsinizHI LEVEL 49 UHL650 MB130 anakart için bunu deneyebilir miyim görüntü çok parlak ve soluk gösteriyor herhangi bir sorun olur mu ?
Hayir kullanamazsiniz