Pixellence her zaman aktiftir demo modu aradaki farkı görmeniz içindir.Arkadaşlar Pixellence yok ama PRO Demo diye bişi geldi menüye.
Tıklayınca Böyle bişi geliyor:
Yazılımla açılsa bile donanım yok.Arkadaşlar bu MB230 lu 4K ihraç fazlası TV nasıldır? DVB-S2 de yok açılabilir mi acaba? Giriş çıkış Resimlerini ekliyorum alta. Manisa Vestel Outlet te 2199TL şuan.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
VGA da ultura HD çözünürlüğü zaten alınamaz. O yüzden en fazla full HD diye biliyorum.
Üstadlar Bu Mb230 lu TV de Memc ve Dolb Vision var mı? Yukarıda da Dv Enabled OK yazıyor. Dolby Satırıda var ama tam emin olamadım.
Birde anlamadığım Edit Kısmında UHD gözüküyor. VGA Edit kısmında Full HD.
Satco DX yok deniyor. O ne demek oluyor?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Link bozulmuş indirilemiyorZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Valla iyiymiş nasıl yapıldığını basitçe anlatır mısınız hocam ya. Veya hazır dosyayı paylaşsanız biz indirip tv ye yüklesek çalışır mıCümleten hayırlı pazarlar, malum pazar evde öyle sıkılmışken biraz ayarları kurcalayın dedim, HDR Bölümünde resimde görüldüğü gibi ismi belli olmayan bir kısım vardı ( false ) kapalı konumdaydı onu aktif hale getirip tekrar dosyayı yükledikten sonra HDR görüntü açar açmaz gözle görülür bir fark oldu renkler vs ne kadar güzel oldu falan derken ayarlara girince, Eskiden sadece HDR Yazan Yerde HDR10+ Yazıyordu. Bilginiz olsun belki daha önce paylaşılmış olabilir ama HDR'a göre görüntü gerçekten çok fark ediyor saygılar
Hocam benim cihazım SEG 58SBU710 hazır dosya belki sizin televizyonunuzda tam anlamıyla uyum göstermeye bilir bazı ayarlar konusunda özellikler konusunda, bende MEMC falanda yoktu işime yarayacak bir kaç özelligi acmıstım önceden, bununa bu gün sıkıntıyla karısık bakarken bu dedım HDR10+ olurmu nolur dedim actım tahmin ettigim gibi cıktı, Modlama işlemini biliyorsanız konunun başında anlatım mevcut, Ya da siz kendi dosyanızı cihazınızdan indirip bana gönderin ben HDR10+ özelligini aktif edip tekrar size göndereyim, orjinal bir HDR10+ video indirip usb üzerinden actım ve çalışıyor logosu bile geldiValla iyiymiş nasıl yapıldığını basitçe anlatır mısınız hocam ya. Veya hazır dosyayı paylaşsanız biz indirip tv ye yüklesek çalışır mı