Slm 32 inç regal tvye titanium yükledim olmadı.Sonrada carbonu yükledim tv düzeldi hayret .edirneden selamlar herkese kolay gelsin hayırlı günler dilerim
Recovery firmware:herkese kolay gelsin 17mb140 yazılım lazım tv markası jvc
arkadaşlar bunda jvc logosu gelip gidiyor standby yanıp sönüyor görüntü yok elinde yazılım olupta paylaşan olursa çok sevinirim herkesin emeğine sağlık
1. Panel 32 inci ?usta sunny android tv var yazılımını bulamıyorum
Allah sizlerden razı olsun hocalarım, Bu denli bir basit yazılım yüklemeden anakartı değiştirdik diyerek 350-400 lira talep eden esnafımsı şahıslara da denk geldim tabiki iyice araştırmadan herhangi bi işe girişmedim yada onay vermedim, sayenizde problemi çözmüş olduk. Herkes herşeyin müdavimi değil ama sırf para uğruna doğrular söylenmiyor ne yazık ki bizlere. Bu tip şahısımsılar bu helal olmaz parayı nasıl yediriyorlar çoluk, çocuklarına anlam veremiyorum.
Vallahi öyle bir yediriyorlar, bize de üstüne öyle bir küfürler ediyorlar ki aklınız hayaliniz durur.Allah sizlerden razı olsun hocalarım, Bu denli bir basit yazılım yüklemeden anakartı değiştirdik diyerek 350-400 lira talep eden esnafımsı şahıslara da denk geldim tabiki iyice araştırmadan herhangi bi işe girişmedim yada onay vermedim, sayenizde problemi çözmüş olduk. Herkes herşeyin müdavimi değil ama sırf para uğruna doğrular söylenmiyor ne yazık ki bizlere. Bu tip şahısımsılar bu helal olmaz parayı nasıl yediriyorlar çoluk, çocuklarına anlam veremiyorum.
Vallahi öyle bir yediriyorlar, bize de üstüne öyle bir küfürler ediyorlar ki aklınız hayaliniz durur.
İnsanda biraz UTANMA olsa en azından yediği nane ile kabahatli olmanın ezikliği ile susar çekilir köşesine.
Bunlar öyle de değil, üstüne bize küfür ediyorlar. Şarlatan mı olmadık, Meslek haini mi olmadık, diğer küfüleri burada yazamıyorum.
Biz o densizleri Allah'a havale ettik yolumuza bakıyoruz. Bak böyle arada gelip hayır duası edenlerin verdiği güç ile yıllardır halen dimdik ayaktayız çok şükür.
Geçmiş olsun güzel kardeşim